2777
2789
عنوان

بارداری پس ازحاملگی خارج از رحم

259 بازدید | 22 پست

سلام لطفاکسایی که تجربۂ بارداری خارج از رحم داشتند بیان و از تجربشون بگن اینکه جراحی کردند یا نه و اینکه چه مدت بعدش باردار شدند آیا بارداریشون طبیعی بوده و قبلش چه آزمایشهایی انجام دادند و عکس رنگی گرفتند یا نه آخه من تازه سزارین شدم و یکی از لوله هامو برداشتن هنوز بچه ندارم میترسم از بارداری در آینده ممنون

من اینجوری بودم

خارج رحمی که منهی شد به ترکیدن لوله و برداشتن لوله رحم

18 تیر این اتقاق افتاد

هنوزم بچه دار نشدم  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مژده جون چند ماهه اقدام کردی برا بارداری

عزیزم

من دکترم گفت تا سه ماه اقدام نکن

به خاطر جراحی و عملم

بعد از سه ماه که مهر ماه میشد اقدام کردم

ماه اول درد تخمک گذاری داشتم

ماه دوم نداشتم و معلوم بود از سمتیه که عمل کردم بنابراین تخمکی آزاد نمی شد

ماه سومم که الانه و موعد پریودم 3 دی ماهه. تا ببینم خدا چی میخواد

اگه نشه دیگه باید برم دکتر

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)

خیلی ها من سراغ دارم بعد از حاملگی خارج از رحمی بچه دار شدن ولی نمی دونم لوله برداشتن یانه چون بعضی مواقع خارج از رحم کسی حامله میشه لوله را برنمی دارن لوله ها راشستشو می دهند یا صاف می کنند شنیدم البته

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
خیلی ها من سراغ دارم بعد از حاملگی خارج از رحمی بچه دار شدن ولی نمی دونم لوله برداشتن یانه چون بعضی ...

درسته دقیقاً

اگه زود متوجه بشن با داروی شیمی درمانی جنین دفع میشه

اگه باز بزرگ نشده باشه با لاپراسکوپی درش میارن

مرحله سوم میشه سزارین که موقعیه که جنین در لوله رحمی می ترکه و خونریزی داخلی میشه

البته من شنیدم بعضی مواقع رحم رو هم برمیدارن

انشاالله که این ماه باردار شی و نینی سالم باشه

ان شالله باهم

شما هم بگو کی عمل کدری ؟ اقدام کردی برای بارداری مجدد؟

مژده جون شما قبلش مشکل لوله ای داشتید یا نه آخه من قبل از بارداریم عکس گرفته بودم مشکل نداشتم نمیدون ...

راستش نمی دونم

من هیچ وقت عکس ننداختم

اما سونو می شدم