2777
2789

سلام من سالهاست که ازدواج کردم بچه دارم و سالهاست همسرم بددله مدت نامزدی با وجود ارتباط مداوم با هم اصلا متوجه نشدم یعنی بروز نداد هیچی هفته اول بعد عروسی شروع شد هر چه به من مربوط باشه بهش شک داره اما در کل خیلی راحت به همه اعتماد داره . متاسفانه خیلی اذیتم از این موضوع ممنون میشم اگر مشاوری سراغ دارید که بتونم تلفنی باهاش صحبت کنم بهم بگین . ضمنا من هیچ گونه خطایی هم نکردم نه در گذشته نه در حال . 

اسنپ دکتر خانم عباسی کلا مشاور های اسنپ دکتر از همه جا ارزون تره نیم ساعت ۱۶۰ تومن ولی خانم عباسی یک بار برین پیشش بعدش میان دعای خیر میکنید برام

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون نمیتونم حضوری برم برام داستان میشه

حضوری نیست اسنپ دکتر آنلاین مشاوره شون حضوری ندارن بعد برای حفظ حریم خصوصی خودتون اسم هم نمیدید

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم