2777
2789
عنوان

ارتباط چشمی نوزاد

575 بازدید | 36 پست

نوزادم ۴ ماهشه در حالت طاق باز ارتباط چشمیش خوبه اشیا ادما همه چیز رو دنبال میکنه غان و غون میکنه میخنده  یکی دوروز هم هست که غلط میزنه جغجعه میگره به صدا هم واکنش نشون میده اما تو بغل تو حالت ایستاده نگاه نمیکنه باید حتما توجهش رو جلب کنم تا نگاه کنه البته بعضی وقتا خودش نگاه میکنه کیا تجربه داشتن خیلی از اتیسم میترسم 

تازه بینایی اش کامل شده عزیزم 

جغجغه براش بزار

آیینه نشکن بزار

خودت لباس های چهارخونه بپوش چشمش تقویت بشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

عزیزم نوزادتون بهتر شد؟

منم پسرم سه ماه و نیمشع تو حالت طاق باز اکیه ولی تو بغل حتما بابد بشکن بزنیم یا دست نکون بدبم که توجهش جلب بشه‌ با صدای بلند میخنده به محض چش تو چش شدن لبخند میزنه صداهای محتلف درمباره هنوز دددد ببب ممم نمیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نوزادتون بهتر شد؟منم پسرم سه ماه و نیمشع تو حالت طاق باز اکیه ولی تو بغل حتما بابد بشکن بزنیم ...

عزیزم من نگران این بودم که تماس چشمی نداشت واینکه واقعا من به این موضوع رسیدم که فعلا خیلی کوجیک هستن باید اجازه بدیم زمان بگذره وخیلی فکرمون رو درگیر نکنیم من کا اصلن لذتی نبردم از نوزادی دخترم ولی میگی گل پسرت میخنده خیلی خوبه.درضمن صداهای مختلف دختر من ۵ونیم بع بعد دراورد تو ۴ ماهگی باید غر غر کنه قان و قون بکنه

عزیزم من نگران این بودم که تماس چشمی نداشت واینکه واقعا من به این موضوع رسیدم که فعلا خیلی کوجیک هست ...

وای واسه این تماس چشمی من مردم قشنگ

دکترشم که گف مگه تماس چشمی نداره قشنگ دیوانه شدم

جیییییگر دلم نینی خواست..بنظرم اوکیه اصلا نگران نباش..بردارزادم نزدیک ۱سالشه ..هرچقد دلقک بازی براش دربیاریم اصلا ب یورش نمیگیره میمیون خانم😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

وای واسه این تماس چشمی من مردم قشنگدکترشم که گف مگه تماس چشمی نداره قشنگ دیوانه شدم

نه اینطوری خیلی اذیت میشی اتفاقا دکتر دختر من اصلن میگه خیلی حساسی ببین الان دختر من ۷ ماهشه واکنش با اسمش داره هرکی تو جمع صداش کنه سریع برمیگرده خودم همینطور ولی از بس وسواس گرفتم نمیتونم قبول کنم واکنش به اسمه با خودم میگم این واکنش به صدا هست دقیقا مثل شما یه ذره بین گرفته بودم رو بچه سعی کن اروم باشی تا بچت هم از تو ارامش بگیره

نه اینطوری خیلی اذیت میشی اتفاقا دکتر دختر من اصلن میگه خیلی حساسی ببین الان دختر من ۷ ماهشه واکنش ب ...

پسر من بعضی وقتا به صدا واکنش میده برمیگرده بعضی وقتا نه

کوچولو شما با هر صدایی تو ۴ماهگی برمیگشت؟

شما و باباشو از کی شناخت؟

پسر من بعضی وقتا به صدا واکنش میده برمیگرده بعضی وقتا نهکوچولو شما با هر صدایی تو ۴ماهگی برمیگشت؟شما ...

نه هرصدایی ولی معمولا صدا میومد برمیگشت گاهی هم که سرش گرم بود نه وای اینقدر من غصه میخوردم که چرا منو نمیشناسه تقریبا ۶ ماهگی بود که بغل خاهرم بود من میرفتم برا من گریه کرد قبل از اون پدرش رو شناخت تقریبا ۴ونیم ماهگی برای پدرش ذوق میکرد ولی برای من ۶ ماهگی

نه هرصدایی ولی معمولا صدا میومد برمیگشت گاهی هم که سرش گرم بود نه وای اینقدر من غصه میخوردم که چرا م ...

و اینکه پسر من اصلا براش مهم نیس کسی کنارش بلشه بازی کنه یا نه دختر شما چجوری بود یا برای خودش بازی میکنه یا اروم میمونه این نشونه بذیه؟

و اینکه پسر من اصلا براش مهم نیس کسی کنارش بلشه بازی کنه یا نه دختر شما چجوری بود یا برای خودش بازی ...

یعنی بازی میکنی باهاش لبخند نمیزنه واکنش نشون نمیده چون تو این سن بازی با بچه ها ها فقط لبخند زدن هست دیگه دالی موشه اینا برای ۶ ماه به بعدالان سنش طوری نیس که متوجه بازی باشه یا کسی کنارش نباشه گریه کنه ببین ۶ ماهگی بچه ها کلی تغییر میکنن بنظر من اروم باش ونگران نباش اونموقع هم من به چندتا درمانگر زنگ زدم گفتن تا ۶ ماهگی صبر کن منظورم پایان ۶ ماهگیه

یعنی بازی میکنی باهاش لبخند نمیزنه واکنش نشون نمیده چون تو این سن بازی با بچه ها ها فقط لبخند زدن هس ...

چرا موقع بلزی خیلی لبخند میزنه حتی بعضی وقتا با صدای بلند میخنده اما اگه از کنارش برم اصلا برلش مهم نیست یعنی گریه نمیکنه که بیا ادامه بازی

دالی موشه رو خیلی دوس داره تو اوج گریه. باهاش دالی کنیم میخنده ولی اگر وسطش بری باز اهمیت نمیده

چرا موقع بلزی خیلی لبخند میزنه حتی بعضی وقتا با صدای بلند میخنده اما اگه از کنارش برم اصلا برلش مهم ...

خب پس خوبه دیگه نگران نباش الان زوده وقتی میری گریه کنه اون ۶ ماهگی به بعده

خب پس خوبه دیگه نگران نباش الان زوده وقتی میری گریه کنه اون ۶ ماهگی به بعده

ببخشید من هی به شما پیام میدم

ولی خاطرتون هست کوچولوتون تو ۴،۵ماهگی چجوری بود پسر من تو کالسکه هرکی میاد سمتش اصلا نگاهش نمیکنه لبخند که هیچی اصلا چشم تو چشم نمیشه باهاش

یعنی هی اونا خودشونو میکشن با این بازی کنن اصلا نگاهشون نمیکنه

کوچولو شما تو این تو ایینه نگاه میکرد میخندید؟

پسر من از دو روز بعد واکسن ۴ماهگی تو اینه خودشو میبینه بعضی وقتا میخنده بعضی وقتا روشو میکنه اونور

تجربه ای دارید

ببخشید من هی به شما پیام میدمولی خاطرتون هست کوچولوتون تو ۴،۵ماهگی چجوری بود پسر من تو کالسکه هرکی م ...

عزیزم هیچ اشکالی نداره من خودم این روزارو گذروندم نگرانیتو کاملا درک میکنم ببین دختر من گفتم بعد ۶ ماهگی خیلی اوکی شد ببین این داستان اتیسم اینجوره کی این مرحله تموم میشه تو نگران مرحله بعد میشی چون خودم تجربش کردم دارم میگم بهت ذهنتو رها کن اصلن فکر کن اتیسم باشه خدای نکرده مگه الان کاری از دست تو برمیاد الان دختر من تماس چشمیش خوب خوب شده به اسمش واکنش داره دالی موشه بازی میکنه جمع رو دوست داره اما خب درست و حسابی غریبی نمیکنه نمیدونم تقلید فعلا نداره دیگه دیدم فقط خودم دارم دیوونه میشم کلی هزینه دکتر و درمانگر دادم اخرشم گفتن فعلا چیزی مشخص نمیشه