میگیرن قفل کرده بود تایپکو ولی بنظرم عیبش چیه چطور مردای زن دار میتونن دختر مجرد بگیرن ولی زنای که ی بار ازدواج کردن نمیتونن پسر مجرد بگیرن خب هر کسی ی قسمتی داره شاید قسمت اون ی چیز دیگ باشه چیکار به بقیه داره واقعا من نمیفهمم ی زنی ی بار ازدواج کرده چه هیزم تری به اینا فروخته که انقد ازشون بد میگن 😐
عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
عزیزم فقط کسایی این عقیده رو دارن که زندگی ناموفقی دارن یا مجرد و فکر میکنن این دختر ها شوهر اونارو میدزدن...
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا کسی که قسمت کسی باشه هیچ وقت نمیتونه از اون سرنوشت فرار کنه حالا اون بنده خدا که ی بار توی زندگی شکست خورده قرار نیس حق زندگی داشته باشه نمیفهمم بعضی ادمارو
عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
همه با هم سطح خودشون باشن این دغدغه ها هم دیگه نیس
چه پسر چه دختر
حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇