2777
2789

یکی میخواست بچش ۵ سال ول کنه بره خارج دکترا بخونه بچه هاش سنشون دو رقمی نشده بود میگفت از اب و گل در اومدن

یکی دیگه بچش بخاطر برادرش ول کرده به امون خدا اصلا بچه یکسال از تحصیل جا مونده معلوم نیست در چه اوضاعیه 

چیکار می کنید با خودتون کی اینقدر سنگدل و بی مسئولیت شدید؟؟

دلتون از سنگه مهر مادری از بین رفته چیشده؟

خدایی کسی اینجا هست طاقت داشته باشه تو بگو ۶ ماه بچه هاش ازش دور باشن اونم بچه های کوچیک 

من که نمیتونم هرگز

بچه بزرگت یه سفر مجردی میره همش تو فکرشی چجور نسبت به بچه های کوچیکتون اینقدر بی مسئولیتید

اینا فداکاری نیست وظیفته وقتی بچه میوردی فکر این ها هم باید میکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اونا موافق نیستم اما شرایط زندگی همه مون مثل هم نیست جا اونا نیستم و احتمالا معنی یه سری تصمیم ...

هیچ شرایطی هیچ وضعیتی نمیتونه این توجیه رو ایجاد کنه که یک مادر بزرگترین مسئولیتش رو رها کنه اونم مخوصا وقتی بچه ها پدر بی مسئولیت دارن

هیچ شرایطی هیچ وضعیتی نمیتونه این توجیه رو ایجاد کنه که یک مادر بزرگترین مسئولیتش رو رها کنه اونم مخ ...

زیاد با اطمینان صحبت نکن 

خدا تو موقعیت قرارت میده 

بعدا پشیمون میشی 

متاسفانه برای خودم اتفاق افتاده 😉

زیاد با اطمینان صحبت نکن خدا تو موقعیت قرارت میده بعدا پشیمون میشی متاسفانه برای خودم اتفاق افتاده � ...

برای خودمم شده ولی خودم هر جور شده چنین اجازه ای ندادم گر چه خیلی وقتها از دست ادم کاری نمیاد گاهی مجبوری مجبورت میکنن

ولی تاپیک هر دو این تاپیک های دلایل احمقانه و استدلال های مضحک برای تسکین عذاب وجدان 

عزیزم دوست خوبم هرگز تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن .هر کسی تو زندگیش یه شرایط بحرانی داره که بخشی از رندگیش رو تحت الشعاع قرار میده .اونا اومدن اینجا تا کمک و دلجویی بشن نه اینکه قضاوت بشن و مورد توهین و تحقیر قرار بگیرن ❤️‍🩹💖💖