2777
2789
عنوان

خاک بر سر شوهر بی عقلم بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 31 پست

بابا تو رو خدا سر چیزهای بی سر وته بینتونو شکراب نکنید.

دیشب ساعت۱۲ شب همسایمون باهم دعوامیکردن تازه ۴۰ ،۵۰ روز پیش اولین فرزندشون متولد شده.

پسرش چ جیغی میکشید از داد و بیداد اونا. دلم خیلی سوخت. واقعا هیچی ارزش نداره کانون خونواده سرد شه.

دعا کردم تا صب نشده رابطشون خوب شه

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که لایک کردن دقیقا چیو لایک کردین خدا بکشتش؟😱😄

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷

من یه آدمایی دیدم اگر عشقشون یا همسرشون بمیره میگن به درک که مُرده! تازه کفن میت خشک نشده میرن صیغه میکنن که بهشون بد نگذره. بد میکنه که نگران گاز گرفتگیتون بوده؟ خب لباس گرم تر میپوشیدینیا  پتوی بیشتری روتون مینداختی. حالا بنده خدا یکاری کرده شما اصلا درست صحبت نمیکنی درباره همسرت. امیدوارم پشیمونت نکنه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1503186/%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c-%d9%86%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d9%85%d9%86-%d8%a7%d8%b9%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%af-%d9%88-%d8%b4%d8%a7%d8%af%db%8c-%d9%87%d8%a7%d9%85%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%85

شما که جای استاتر نیستید بدونید حتما ندونم کاری های دیگری هم داره که دلش اینقدر پره بعضی مردها خیلی ندونم کار وبی فکر هستند یک کارهایی می کنند که همش زن وبچشان بچزند

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
شما که جای استاتر نیستید بدونید حتما ندونم کاری های دیگری هم داره که دلش اینقدر پره بعضی مردها خیلی ...

چی مجوز میده که اینجوری حرف بزنن؟بنظرمن که هیچی .فقط زمانی حق توهین هست که طرف از نظر اخلاقی مشکل داشته باشه(خیانت کار )یا دست بزن داشته باشه 

سره اینجور مسائل عادی ادم نباید فحش بده به شریک زندگیشو کوچیکش کنه 

شما که جای استاتر نیستید بدونید حتما ندونم کاری های دیگری هم داره که دلش اینقدر پره بعضی مردها خیلی ...

هر چیزی و هرکاری که کرده باشه نباید با توهین صحبت کنه

کاربر مرد هستم 

استارتر اقایون ممکنه صدها کار کنن که به نظر شما درست و بجا نباشه.ولی لزومی نیس برا همشون خاک بریزی به سر همسرت.

حتی میگن گاهی خود خانوم هم باید سعی کنه خودشو یه ضعف بزنه تا همسرش بیاد به کمکش و احساس قوی بودن بکنه.

بجای دعوا بهش بگو خوب کاری کردی پنجره رو باز گذاشتی فقط کاش پتو هم مینداختی رومون سردمون نمیشد تمام شد و رفت.

مامان منم مث شماست.بابام موز بزرگ میگیره میگه چرا اینقد بزرگن کو چیک میگیره میگه چرا اینقد ریزه.من برعکس دارم تلاش میکنم اون اخلاقیات رو در خودم حذف کنم اصلا گیر الکی ندم ولی نظرم رو حتما میگم.نظرت رو بگو.حکم اجرا نکن

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹