2777
2789
عنوان

خوش به حال هرکی که راحت خوابیده

385 بازدید | 24 پست

یک ماه گذشت، هنوزم از ترس زلزله نمیتونیم یه شب راحت بخوابیم. تازه حالم داشت بهتر میشد و استرسم کمتر شده بود که دیروز عصر بازم زمین لرزید و من امشب بازم نتونستم بخوابم.میترسم بخوابم و اتفاقی بیفته و نتونم از بچه م مراقبت کنم.

با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد

منم تشویش داشتم نتونسم بخابم

نترس عزیزم از چی می ترسی درکت میکنم ولی همه چی دست خداست اگ اون نخواد برگی رو زمین نمیفته ما نمیدونیم تقدیرمون چیه

میدونی من فقط اینجور موقع ها میگم خدایا من از مردن نمیترسم ترسم از روزیه ک بمیرم و جز بنده های خوبت نباشم همیشه اینو میگم ک خدایا میخام جز کسایی باشم ک دوسشون داری شرمنده نباشم هرچی خدا بخاد همونه بهش توکل کن و با ارامش بخاب مرگ فقط در اثر زلزله نیس هزاران اتفاق ممکنه بیفته تو زندگیمون مهم این ک قدرهمو بدونیم و ادمای خوبی باشیم 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقيقا عين توام 

تازه ميتونستم شب بخوابم كه الان باز نخوابيدم

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
میدونم همه چی به خواست خودشه اما نمیتونم مانع ترسم بشم. دیگه کشش اینهمه اضطرابو ندارم. بیخوابی و تهوع داره بیچارم میکنه

از خوش شانسیم بود که این مدت هربار لرزش شدیدی بود خونه پدرم بودیم که چون ویلاییه چیز زیادی حس نکردم اما دیروز بل پسرم خونه خودمون تنها بودیم و حسابی بهم ریختم

میدونم همه چی به خواست خودشه اما نمیتونم مانع ترسم بشم. دیگه کشش اینهمه اضطرابو ندارم. بیخوابی و تهو ...

من نمبدونسم شما سرپل ذهابین

باورت نمیشه من خیلی ب فکرتونم همش نگرانیم اونجاس مم فک کردم کاس جای دیگه هستین

همش میگم تو این سرما وضعیت چ طوره شنیدم برفه خدا انشاءالله کمکتون کنه دیگ نمیاد نگران نباش این پس لرزه های مسخره همه رو ترسونده معلوم نیس چ غلطی دارن میکنن ازمایش هارپ چیه باعث پس لرزه شده کل ایران

من نمبدونسم شما سرپل ذهابین باورت نمیشه من خیلی ب فکرتونم همش نگرانیم اونجاس مم فک کردم کاس جای دیگ ...

نه عزیزم سرپل نیستیم، برف هم نباریده اما هوا خیلی سرده.

مرکز زلزله دیروز همون جای دفعه قبل بوده.

خدا خودش کمک کنه. به همه

نه عزیزم سرپل نیستیم، برف هم نباریده اما هوا خیلی سرده. مرکز زلزله دیروز همون جای دفعه قبل بوده. خ ...

انشاءالله ک دیگ هیج جا نیاد واقعا ترس داره یه هفته پیش ک گیلان اومد ماخیلی ترس بدی خوردیم 

ولی نمیشه ادم با ترس زندگی کنه بییخیال 

الهی شکر ک خونتون سالم پس فقط سرپل ذهابیا همه خونه ها ریخته شده نه؟

چون زلزله بخش زیادیو درگیر کرده بود فقط سرپل نبود. سرپل خیلی از خونه هاش سالمه اما خیلی جاها مخصوصا بعضی روستاها با خاک یکی شدن