2777
2789
عنوان

پیشنهاد کاری با وجود مدرسهه

239 بازدید | 16 پست

ی خانمه یک ساعت پیش زنگ زدن گفتن نیاز ب منشی برای کار لیزرو اینا داریم بعد من گفتم مدرسه دارم و نمیتونم کار کنم آخه ی شهر دیگم هستش سنمم خیلی کمه خودم تنها تو شهر غریب 

حقوقش ساعتی ۸۰ هست 

خونه هم ک بهت میدن البته ایشون دوست خانوادگی هستن و رفت و آمد داریم 

حالا مدرسمو حیفم میاد ول کنم برم واسه کار از ی طرفیم دوس دارم کار کنم. آخه تحصیل ب چ کارم میاد تو این مملکت ما 

فردا پرستاری میخوام قبول شم چند سال باید درس بخونی کلی خرج و مخارج اخرشم ماهی ۱۵تا ۲۰بگیری 

دوس دارم ترک تحصیل کنم و کار کنم آخه علاقه ای ب رشتمم زیاد  ندارم ولی حیفم میاد باز

ماماانمم مخالفه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر منشی گری مدرسه نری 

تو مغزت چی هست آخه 

درستو بخون منشی گری من کردم ارباب رعیتی هست عین سگ باهات حرف میزنن

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

حداقل دیپلم رو بگیرید.

یهو یه جایی که اصلا فکرشو هم نمی‌کنید لنگ همین مدرک دیپلم می‌مونید. مثلا یه نفرو می‌شناسم که می‌خواست مدرک مربیگری بگیره، ولی چون دیپلم نداشت نمی‌تونست دوره شرکت کنه و مدرک بگیره.

واسه منشی شدن وسوسه نشدم کلا دوس دارم کار کنم

نرو عزیزم درست رو بخون عصرا برو سر کار بعدا پشیمون میشی

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳