2777
2789

سلام

من یه پسر هشت ساله دارم که الان کلاس دومه

از موقعی که به دنیا اومد خوابش خیلی زیاد بود و الانم خیلی زیاد میخوابه صبح برای مدسه با کلی خواهش و تمنا بعد از نیم ساعت یا بیشتر بیدار میشه و برای دستشویی رفتن و دست و صورت شستن قبل و بعد از مدرسه مصیبت داریم باهاش 

هیچ کدوم از کاراش رو انجام نمیده و لباس هاش رو تا دقیقه نود نمی پوشه آخرش من مجبور میشم تنش کنم که از سرویس جا نمونه 

هر روشی بگید امتحان کردم تنبیه و تشویق 

ولی فایده ایی نداره که نداره

حس میکنم تنبلیش روز به روز داره بیشتر هم میشه 

دیگه واقعا درمونده شدم 

اگر کسی میتونه ممنون میشم راهنماییم کنه

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید بی خیالی پیشه کنی تا باهاش بد برخورد بشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

چندبار تا حالا صبحونه نخورده و دست و صورت نشسته فرستادمش ولی فایده نداشته 

لباس رو امتحان نکردم

البته ازاونورم ممکنه بد برخورد کنن از مدرسه زده بشه 

با مشاور صحبت کن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
از کی اموزش رو شروع کردی؟ ببین بزار یبار دیر برسه مدرسه اونجا توبیخش میکنن جدی میگم اون ته دلش مطمع ...

منظورت مدرسه است ؟

همون شش سالگی که پیش دبستانی میرفت

یه ساعت زنگ دار بخر بزار بالا سرش شما هم صبحونه شو اماده کن و کارایی که مربوط به شماست

با ساعت بیدار نمیشه من صبح که میشه براش رو موبایلم آهنگ بچگونه میزارم  بیدار نمیشه

بیدار هم که میشه حاضر نیست بره دست و صورت بشوره صبحونه بخوره یا لباس بپوشه

تشویق برای بعضی کاراش مثلا هر پنج شب که مرتب مسواک بزنه یه جایزه کوچیک بهش میدم 

راستش جواب میداد این کار ولی خیلی سخته برای تک تک کاراش بخوام انجام بدم