2777
2789

نه عزیزم انشالله که چیزی نیست منم تو بارداری آنفولانزا گرفتم 

تو خونه خودتو درمان کن شلغم بخور 

سوپ درست کن بخور اکه خاستی من یه دستور سوپ سرما خوردگی دارم که با اون خوب شدم بهت بگم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم انشالله که چیزی نیست منم تو بارداری آنفولانزا گرفتم تو خونه خودتو درمان کن شلغم بخور سوپ در ...

انقد سرفه میکردم شکمم درد می‌گرفت 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
وای منم امروز یهو گلودرد گرفتم چیکار کنم نکنه سرماخوردم من سه شنبه زایمانمهچیکار کنم دارم دق میکنم😔 ...

سزیرین میشی؟ 

وای منم امروز یهو گلودرد گرفتم چیکار کنم نکنه سرماخوردم من سه شنبه زایمانمهچیکار کنم دارم دق میکنم😔 ...

🥲🥲من از استرس اینکه کیسه اب بچه چیزی شه دارم میمیرم هنوز خیلی زوده تازه 33 هفتم

ایشالا هیچی نی...سرمام خورده باشی کلی تا 3 شنبه اوکی میشی 

ولی خیالت تخته نی نی صحیح سلامته

ایشالا هیچی نی...سرمام خورده باشی کلی تا 3 شنبه اوکی میشی ولی خیالت تخته نی نی صحیح سلامته

واقعا؟ 

نگران نینی هستم داره مرتب تکون میخوره این دومین باره سرمامیخورم دلم. برا بچم میسوزه

میگم نکنه بگن نمیتونی زایمان کنی

واقعا؟ نگران نینی هستم داره مرتب تکون میخوره این دومین باره سرمامیخورم دلم. برا بچم میسوزهمیگم نکنه ...

نه بابا نگران نباش منم دومین باره ......چیزی نمیشه راحتم سز میشی .خداروشکر کن تهشی