2789

سلام مامانای گل من باردارم ۳۱ هفتمه قندم رفته بالا.دکتر رژیم دادیبار رعایت نکردم رفت بالاتر.دوباره الان بهم رژیم داده گفت رعایتش کن هفته دیگه برو آزمایش بده اگر قندت بالابود باید انسولین بزنی.خیلی میترسم.برا بچه ضرر داره بنظرتون؟بعد از بارداریمم ادامه داره انسولین زدنم؟کسی هست اینجا که بزنه یا زده باشه؟چطوریه.ممنون میشم جوابمو بدین.راستی دوقولوهم باردارم

❤️BE WITH GOD BE KING❤️

من داشتم برا بارداری دومم آنسولین هم زدم خداروشکر بارعایت رژیم وآنسولین زدن هیج مشکلی پیش نیومد برامن وبچه ام بعداز زایمان هم گفتن چهل روز بعد ازمایش قند  بده  ک اکثراازشون میره منم نداشتم خداروشکر

من داشتم برا بارداری دومم آنسولین هم زدم خداروشکر بارعایت رژیم وآنسولین زدن هیج مشکلی پیش نیومد برام ...

عزیزم بعد چندروزی یبار باید بزنیم؟کجا بزنیم

❤️BE WITH GOD BE KING❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بعد چندروزی یبار باید بزنیم؟کجا بزنیم

اولین بار ک شروع کردن زدن بستری شدم بیمارستان ک هم اونجا تنظیم بشه چقد باید استفاده کنم هم اموزش بدن خودم بزنم من قبل ازصبحانه ونهاروشام میزدم اصلا نگران نباش هیج ترسی هم نداره من اول قندمو چک میکردم خودم یادداشت میکردم انسولینمو میزدم غذامو میخوردم البته بازم با رژیم دکتر پیش میرفتم بعد دوساعت بازم قندمو چک میکردم

فک کنم یمدتم فقط قبل ازشام ونهار میزدم دقیق یادم نمیاد اما شما سعی کن طبق رژیم دکتر پیش بری ک ان شاا ...

انشالله ولی اخه ۵ روز دیگه وقت دارم.توی این پنج روز که هیچی نمیشه هرچقدم که رعایت کنم😢

❤️BE WITH GOD BE KING❤️
راستی هزینش چقده عزیزم؟

من خودکاری بهم داد دکتر آنسولینو منظورمه هم زدنش راحته هم آنسولین داخلشه نیازنیس هی بخای بزاری مثل یه خودکاره میچرخونی اندازه ای ک دکترتعیین کنه میزنی یادم نمیاددقیق سه سال پیش اما فک کنم حدود بیست وخورده ای یابیشتر ک بعد رفتم  یجا بود بیمه روتایید کردن واینکه باردارم ونیاز ب آنسولین دارم بعد از داروخونه ارزون میگرفتمشون

من خودکاری بهم داد دکتر آنسولینو منظورمه هم زدنش راحته هم آنسولین داخلشه نیازنیس هی بخای بزاری مثل ی ...

مرسی از لطفت مهربون که جوابمو دادی😙😙😙راستی تو بازو باید بزنی؟😙

❤️BE WITH GOD BE KING❤️
مرسی از لطفت مهربون که جوابمو دادی😙😙😙راستی تو بازو باید بزنی؟😙

خواهش گلم توی بازو وران ودورناف من فقط توی ران وزانو میزدم اموزش کامل رو بهت میدن گلم نگران نباش