سر یه مسئله ای با شوهرم هفته قبل بحث کردم تازه نصفش تقصیر اون بود بعد اینقدر بدم میاد من از دلم دراومده ولی نمیدونم این چجور آدمی هست که مثلا یه حالتی حتی رد میشه از کنارم دستش هم به من نمیزنه یا نمیخاد مثلا مثل قبل قاطی بشه چقدر کینه ای یه آدم.منم تصمیم گرفتم محلش دیگه نزارم بدجنس رو .مثلا تا من میام بخندم یا حرفی بزنم میکشه کنار .یا موقع خواب اونوری میخابه.فکر کنم مثلا میخاد ادب کنه رو نده .چقدر چندش واقعا
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من دست خودم نیست حتی اگر مقصر باشم ببینم طرف اینجوری میکنه یه دفعه خیلی بدتر از اون میشم
منم دقیقا
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
از محبت خار ها گل میشوند مرد ها صد سالشونم که بشه هنوز بچه آن و به محبت نیاز دارند و حتی بعضی موقع ه ...
کاربر آقا هستید؟
محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین