زوشا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 14461 عنوان چه نفرینی کنم یا ذکری یا سوره ای بخونم برا یه نفره که آتیشم زده چند روزه آتیش بگیره 951 بازدید | 42 پست نگین واگذار کن چون بهتر شده که بدتر نشده بعد دو سال 1403/10/07 | 01:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13796 هیچی نیست میان آتیش میندازن تو زندگی مردم بعد میشینن تو بهشت خودشون هر هر میخندن الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
شیربلال۱۲۳ عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 4100 من ب کسی کاری کنم چندروز نمیکشه جوابشو قشنگ میخورمولی کسی ب من بدی کنم بسوزونه اشکمو دربیاره روز ب روز بهتر میشن تو همه کارشون
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2529 قبلا همکار بودیم اگر ب ناحق بهت بد کرده جوبشو میخوره ب گوشت میرسه نمیتونیم بد بخوایم حتی برای دشمن خدا خودش میدونه با بنده هاش ب منم بدی کردن جیگرمو سوزوندن من فقط گفتم خدایا خودت میدونی با بندت
زوشا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 14461 اگر ب ناحق بهت بد کرده جوبشو میخوره ب گوشت میرسه نمیتونیم بد بخوایم حتی برای دشمن خدا خودش میدونه با ... بعد دو سال لحظه ای فراموش نکردم هر وقت یادم میاد اشکام سرازیره اما اون تازه بهتر و سالم تر میچرخه من کارم به دکتر اعصاب و روان کشیده شد سر حرفش
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2529 بعد دو سال لحظه ای فراموش نکردم هر وقت یادم میاد اشکام سرازیره اما اون تازه بهتر و سالم تر میچرخه من ... نمیخوام فضولی کنم مگه چه حرفی ۲ ساله اذیتت کرده اگه دوس نداری نگو
lianamt عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1299 بعد دو سال لحظه ای فراموش نکردم هر وقت یادم میاد اشکام سرازیره اما اون تازه بهتر و سالم تر میچرخه من ... منو مادرم اینجوری کرد با زخم زبون مقایسه کردن و گذشته مو گفتن چند سال نمیتونم بهش اعتماد کنم حالم ازش بهم میخوره دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
زوشا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 14461 منو مادرم اینجوری کرد با زخم زبون مقایسه کردن و گذشته مو گفتن چند سال نمیتونم بهش اعتماد کنم حالم ا ... تو مادرت بود اما این نامرد روزگار یه تهمت ناحقی بهم زد که سوختم اماخدا چکارش کرده سالم تر و خوشبخت تر شده داره خوش میگذرونه اینم عدالت خداست
peransayman عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 5538 هیچ دعایی نیست ک یکی رو سیاه بخت کنه ولی نفرین اگ حق نباشه یقه خودت رو میگیره به عنوان حقگو فعالیت میکنم
lianamt عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1299 تو مادرت بود اما این نامرد روزگار یه تهمت ناحقی بهم زد که سوختم اماخدا چکارش کرده سالم تر و خوشبخت ت ... مادر که بدتر دختر خوشگل بسوزونتت دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29732 زیاد یا قهار بگو اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نلی_قشنگم عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6522 از ذهنت دورش کن...بسپر به کائنات.....بگو خدایا من بخشیدم ولی سپردم به خودت...خودت میدونی و خودش.....دیدم چنین چیزی رو ک الان دارم بهت میگم ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔