2777
2789

آخرین باری که همسرت یه کاری کرد فهمیدی دوست داره و ذوق کردی و یادت مونده چه کاری بود؟😁چه واکنشی نشون دادی که بدونه خوشت اومده؟ دوباره تکرارش کرد؟ همه تون تعریف کنید🤍

طلا خرید برام

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونجایی که هنوز نیومده تو زندگیم🍌

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

همسرم نیس  دوستم نیستیم 

ولی از اول بگم 

بچه بودیم میگفت تورو خدا بیا بزرگ شدیم ازدواج کنیم 

عروسک میاورد برام🥲

بعد بزرگ شدیم همون نگاه ها هس 

همون مهربونیا هس 

بفهمه یه چیز لازم دارم زودمیگه من میرم بگیرم‌

سر سفره باهم باشیم اول من میکشم یا یه چیزی بخوام قبل گفتمم زود متوحه میشه و میده 

کلی کارای دیگه🥲

ولی جلو نیومده البته میدونه من نمیتونم رل بزنم فعلا🥲

چند ساله ازدواج کردی یکم فکر کن😂

پنج سال 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

دوستیم

خیلی کارا کرده 

پس اخریشو میگم

همین امروز بود، مریض شده سرما شدیدی خورده

هی از خواب بیدار میشه بخاطر خشکی دهنش

یه زنگ میزنه یعد چرت میزنه بچم

یه حرکتی زد خوشم اومده

بیدار شد پیام داد یه لحظه دهنم خشک شد رفتم آب بخورم میخواستم بگم دوستت دارم جانان من، بخوابم، زنگ میزنم بابا

از این کارا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!