2777
2789
عنوان

جای چنگ روی دست😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 52 پست
ترس نداره اینا وجود دارن ولی تا وقتی کاری بهشون نداشته باشی کاریت ندارن من شبا میرم دوش میگیرم که می ...

نه ربطی به شب و روز نداره ؛ 

من احتمال میدم یکی برات دعای سیاهِ موکل دار گرفته { یعنی جادوی سیاه ) : مثلا از هر ۱۰۰۰۰ مورد ۹۹۹۹ تا با جادو میان فقط یکی با میل خودش میاد که بسیار بسیار به ندرت پیش میاد و آزاد هست مثل ۹۹۹۹ قبلی ، اسیر و در خدمت جادوگر نیست .!

به هر حال چه با جادو مادو اومده باشه چه با میل خودش : 

چله ( یا چهله : ۴۰ روز ) : آیات ۶۰ قاف بخون ( خواندن بهتر از گوش دادن هست ) ۲۰ دقیقه ای تموم میشه ؛؛؛ حدیث کساء ؛؛؛ تکویر و انسان پشت سر هم { جهت دفع همزاد کافر " همزاد شیطانی " } ؛؛؛ 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی ا ن روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی

جن یک موجود واقعی و حقیقیه،یکی از سوره های قرآن بنامش هست،

دارای قدرت ها و اثراتی هست،

اجنه،در بعضی از جاها که انسان در موضع ضعف باشه،به سراغ انسان میان و به انسان ضربه میزنند،

یکی از مواضع ضعف انسان در مقابل اجنه،تنها بودن و تنها خوابیدنه

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترس نداره اینا وجود دارن ولی تا وقتی کاری بهشون نداشته باشی کاریت ندارن من شبا میرم دوش میگیرم که می ...

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند . 

♦️♦️♦️ تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط لازم ایام عکس پایینی هم لحاظ بشه که ایام هر دو عکس در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه 

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست ؛؛؛ بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم برای خود یا دیگری ؛؛؛ کتابت حرزها مثلا حرز کبیر امام جواد علیه السلام ؛؛؛ قولنامه ی ماشین و اموال غیر منقول و غیره که در گوگل هست 

+ خام و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی . 

چله های باطلی ایناس : سوره ها و ادعیه ی شرعی : بقره ( ۴۵ روز خوانده شود ) ، انعام ؛ عنکبوت ؛ جن ؛ صافّات ؛ یاسین ؛ الرحمن ؛ تکویر و انسان پشت سر هم ؛ آیات ۶۰ قاف ؛ حدیث کساء ؛ دعای نادعلی ، زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج پشت سر هم ؛ 

اعمال باطلی : پختن غذای نذری در خانه ( مثلا میخوای غذا برای خانواده بپزی این غذا رو به نیت نذری بپز مثلا قبلش بگو برای الله نذر میکنم این غذا رو نذری بپزم ( مثلا بیین فلان روز در هفته به نام کددم ائمه است برای خدا نذر میکنم فلان غذا رو در روز فلان امام بپزم مثلا جمعه روز امام زمان است ؛ شنبه روز پیامبر است و غیره : و اعضای خانولده اون غذا رو بخورن اینطوری هم ثواب نذری دادن میبری هم خودت و خانوادت غذای نذری میخورن ) 

ابن دستور سرکه رو هم در روز نحس نباشه ( روز قمر در عقرب ؛ و روز کیوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ) 

یه دعانویس گفته همزادت تند نباید شب بری اصلا حموم

دعانویس قرآنی حرفه ای که میرم پیشش هم به من گفته همزادت کافره ولی خوشبختانه نر نیست ماده س اگه نر بود از ابن هم بدبختر میشدی .

خب باشه شب نرو 

از این چله هایی که گفتم آیات ۶۰ قاف ( جامعِ سوره های باطلی هست بخونش ) رو بخون دیگه نیازی نیست بقیه ی سوره ها مثل بقره انعام جن یس عنکبوت و ... رو بخونی 

تکویر و انسان رو پشت سر هم بخون روزی یکبار به مدت ۴۰ روز ( جهت دفع همزاد کافر یا مسلمان کردنِ همزاد کافر هست ) 

جهت دفع جن عاشق ( عباوه بر سوره هلی باطلی = سوره عبس روزی یکبار به مدت ۴۱ روز ) 

شاید هم جادو نداری و فقط همزادت کافره { و شاید هم مذکر باشه } 

فرقی نمیکنه ؛ آیات ۶۰ قاف موثر هست 

برنامه ی آیات شست قاف که از بازار نصبش کردم 

ولی آیه ها رو حتما از قرآن بخون چون مال برنامه غلط املایی داره 

و داخل برنامه کاربردهای دعای ۶۰ قاف هست اونم بخون 

و یه تاپیکی هم همین روزا بود ( مرگ های عجیب و اینا که ۲۱۰ صفحه هم رفت 

من در ص ۶۳ در مورد حرز کبیر امام جواد علیه السلام برایزیه کاربری توضیح دادم که مثلا حرزها باید طبق مزاج اخاری نوشته تا اثر بزاره و بین ص ۱۷۰ تا ۱۹۰ مفصل ار توضیح دادم 

این حرز [ و حرز صغیر امام جواد علیه السلام ] جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قبلی یا قدیمی ، چشم زخم ؛ نفرین ، آسیب همزاد کافر ؛ و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره 

حرز کبیر در مفاتیح الجنان نیست ولی حرز صغیر هست { یا نورُ یا برهانُ تا الی آخر } 

و حرز سایر ائمه که در مفاتیح هست ( ائمه برای ما صادر کردن ) 

شبها قبل خواب ۳ بار سوره ی توحید + ۱۰۱ بار ذکر یامُجیب + 

بخون