خیلی خوبه اینجوری من هر وقت میرم جایی حرفایه معمولیم میزنم از مسائل شخصی نمیگم میام خونه میگم کاش بیشتر سیاست داشته باشی واسم معضل شده خود خوری میکنم راهکاری دارین آیا شمام اینجوری هستین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جایی که میری جای خوبی نمیری و همنشین آدم های خوبی نمیشی وگرنه با اهلش هرچی گفتی و شنیدی خوش گذشته فکری باقی نمیمونه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
اره حرفت درسته ولی جوری شدم ک با خانواده خودمم همینجورم انگار از حرف زدن احساس ناامنی میکنم دوست ندا ...
رها کن حساس نباش مگه جز سازمان ناسا هستی
ما آدم های ساده و عادی که این فکرهای گنده گنده نباید داشته باشیم
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
تا حالا کسی بهت گفته زیاد حرف میزنی؟ تا حالا کسی جمعی رو که حرف میزنی ترک کرده؟ بقیه با هات همراهی م ...
نه نه بله هست جواب منم ولی از صمیمیت زیاد بدم میاد من متاسفانه باادما زود صمیمی میشم و از این اخلاقم خودم بدم میاد بعد از این صمیمیته کارایه سمی میکنم در حق اون طرف بعدخیلی از ادمایه دورم واقعا ادم نبودن و بعد مدتی یه بی احترامی ببینم خیلی آسیب میبینم نمیدونم متوجه شدی منتظورمو یانه