عزیزان همینطور ک میدونین من هرشب میرم حرم..اما دیشب پسرم مریض بود نتونستم...امروز بعد ناهار طاقتم تموم شد و رفتم حرم جاتون خالی عکس گرفتم گفتم بزارم براتون...همه دعا کردم..
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
میشه بپرسم مریضی چیه...خدا هیچ بنده ای با مریضی بچش امتحان نکنه..مادرا از درون متلاشی میشن
یه بیماری سخت که هنوز خودم باورش ندارم، میشه نگم، راستش من دخترم رو از امام حسین خواستم ولی گفتم اگر صلاح خداست به اذن الله فرزند سالم، صالح، سرباز امام زمان (ع) قسمت و نصیبم کن، به زور از اقا نخواسته بودم، الهی هیچ مادری غم فرزند نداشته باشه
خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو تایپیک که برای مردم غزه گفتی به درک. واگذارت میکنم به همین امام رضا. ببین چطور جوابت رو بده. امان ...
تو حتما افغانی هستی...
از دعای گربه سیاهه بارون نمیاد....
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
تو تایپیک که برای مردم غزه گفتی به درک. واگذارت میکنم به همین امام رضا. ببین چطور جوابت رو بده. امان ...
بعدم دیگ ریپ نزن حالم بد میشه..🤮🤮🤮🤮