2777
2789

هم اتاقیام غذاشون با همه منم اولا باهاشون بودم بعد جدا شدم ازشون چون همیشه غذا درست کردنو مینداختن گردن من و خودشون یه غذای ساده درست میکردن یا اصلا درست نمیکردن ولی اگه من غذای درست حسابی نمیپختم دهن منو سرویس میکردن بعد که غذا مو جدا کردم از من هی مواد غذای میگسرن یه بار ماکارونی یه بار سویا خیارشورامو تموم کردن و چیزای دیگه یا وقتی غذا نداشته باشن مثلا من غذا درست کردم یکیشون تو اتاقه غذا نخورده میاد باهام هم سفره میشه و میخوره بعد امشب برگشتم از سرکار سیب زمینی سرخ کردن برا شام گفتم منم میام میخورم به جبران اینکه با وسایلم غذا درست کردن بعد باورتون نمیشه هم اتاقیم گفت بذار فلانی بخوره اگه موند تو بخور اعصابم خورد شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قاطع حرفتو بزن رعایت کنن.

چون چیزی نمیگی دارن سوءاستفاده می‌کنن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

منم خابگاهیم ولی اصلا رو بهشون نمیدم اون پنج نفر باهم غذا میخورن من تنها حتی چیزیم بخان ک من داشته باشم از من نمیخان باید بهشون رو ندی همین

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

اه چقدر رو‌مخ اگه بچه های خوبی باشن باز اشکال نداره ی لقمه نون با هم میخورید ولی لاشخور باشن آدم حرصش میگیره.ی بار بترکونشون بگو دفعه آخرتون باشه دست به وسایل های من میزنید 😡چون من خونه مجردی دانشجویی اینجوری داشتم اول حال دادم دیدم خیلی پررو شدن پرتشون کردم بیرون ی همخونه دیگه گرفتم 😂

تو که خوبی باز ما یه هم اتاقی داشتیم وقتی وسیله میگرفت غذا درست کنه اگه غذاش اضافه میکرد اونموقع تعارف میکرد به بقیه که دونگ بگیره ضرر نکنه😂

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

نظر همتون درسته واقعا اره پرو کردم خودم تعارف کردم خودم هر چی نبود گفتم اشکال نداره دیگه نمیتونم این ...

عزیزم تو خوابگاه باید از حق خودت دفاع کنی وگرنه بهت سخت میگذره. ترم بعد بگو اتاقت و عوض کنن.هم اتاقی هات احتمالا ترم بالاترن که زرنگ شدن.ولی خوابگاه دنیایی داره واسه خودشا.قدر این روزها رو بدون.من که بهترین روزام بود و بهترین انتخابم دانشگاه راه دور بود