معدل زیر 12 یعنی مشروط و واسه ترم بعد بیشتر از 14 واحد نمیتونی برداری.3 ترم پشت هم مشروط شی اخراجی
درسی هم اگر سر امتحان ترمش نری حذف میشه و باید بعدا برداری ولی اگر بری و زیر 10 شی میوفتی و توی معدلتم تاثیر داره
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
اون درس باید ترم بعد برداری فقط معدلت میاد پایین مشروط معدل زیر ۱۲ هست فکر کنم درس هم زیر ۱۴ بشی میفتی
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 چه دوره ای رو گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون اگه یه درس رو بدونیم زیر ۱۰ میشیم الان بهتره که بریم یا نریم ؟
اگر مطمئنی ک میوفتی نرو سر امتحان اینجوری حذف میشه و تاثیری روی معدلت نداره ولی ممکنه اگر بری هم بیوفتی هم معدلتو میکشه پایین علاوه بر افتادن اون درس مشروط هم میشی
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
من شنیدم یه چیزی هست به اسم حذف اضطراری درس اینو میشه توضیح بدید؟ببخشید سوالام زیاد شد ممنونم
اره ولی من دانشگاه ازادم همچین گزینه ای اصلا توی سایت نیست ی چن وقته ک حذف اضطراری نمیکنن. دولتی رو نمیدونم.از زرنگیشونه ک شهریه اون درس و بگیرن.چون اگر حذف بشه شهریش و نمیخواد بدی