2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی لیست درست کن سه تا گزینه برا هر درس بذار اونایی که کامل بلدی اونایی که باید مرور کنی و اونایی که بلد نیستی

امشب اونایی که مرور میخوانو تموم کن هم ریاضی هم دینی فردا اولویتت دینی باشه اونایی که بلد نیستی رو بخون 2 یا 3 ساعتم اول صبح ریاضی کار کن شنبه صبح دینی رو مرور کن و از بعد امتحانتم ریاضی اونایی که بلد نیستی رو کار کن

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

نصف کتاب دینی و ریاضی رو باید پنج شنبه میخوندیدنصفش هم جمعه

امشب 4تابخونم صبح فردا5تا بعدازظهر هم5تا میرسم؟  وبعد کلان مرور میکنم صبح ونمونه سوال معلمه هم میخونم

هعی😅دبیرمون سی تا سوال به عنوان نمونه سوال گفته اما نمیدونم همون سی تا بخونم یا همش بچها میگن همه ر ...

حالا خوبه معلم ما گفته همه رو بخونید نمونه سوال هم داده ولی ازاون ها نمیان مطئنم