2777
2789
عنوان

زردی طولانی مدت نوزاد

103 بازدید | 20 پست

سلام خانما دخترم الان سه ماهشه شش روزگیش زردیش ۱۶ بود و بستری کردیم و با زردی ۷ مرخص شد دوباره زردیش بالا رفت دکتر بهش قرص فنوباربیتال داد و بعدش گفت دیگه خیلی کمه و دارو نیاز نداره

حالا الان که نگاه میکنم رنگ صورتش با بدنش فرق داره کسی تجربه ای داره؟

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیکه. زردی نیستارنگ پوست. تعییر میکنه بعد زردی گرفتن نوزادمن خودمم. تنم. روشنتر از صورتمه

یعنی زردی باعث تغییر رنگ پوست میشه؟ آخه خیلی فرق میکنن حداقل سه درجه اختلاف رنگه

حساسیت به باقلا...بچه هایی که فاویسم دارن زردیشون خیلی دیرپایین میاد وکلا چهرشون یکم زرده

آره خیلی رنگ پریدست ولی بدنش سرخ و سفیده

اون آزمایش حساسیت به باقلا رو گفتن مشکلی نداره

یعنی زردی باعث تغییر رنگ پوست میشه؟ آخه خیلی فرق میکنن حداقل سه درجه اختلاف رنگه

اره ببین دخترمم همینه

بعد. زردی. دیگه. صورتش. سفید نشد

ولی تنش. سفیده

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

سلام خانومی

منم مثل شما دومی رو باردارم بچه اولم یکسال و هشت ماه داره .

بگین چطور بوده تا الان . منظورم سختیای دوتا بچه هست .

خواهش میکنم جوابمو بدین 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

سلام خانومیمنم مثل شما دومی رو باردارم بچه اولم یکسال و هشت ماه داره .بگین چطور بوده تا الان . منظور ...

سلام عزیزم مبارکه به سلامتی

تا میتونی خودت رو قوی کن از همه لحاظ دوران سختی در انتظارته

اگه کسی هست گه بهت کمک کنه کمتر سخت میگذره ولی اگه مثل من کمک نداری پس از کسی هم انتظار نداشته باش و فقط روی خودت کار کن

باید حتما با برنامه کارای روزانه و بچه هاتو انجام بدی وگرنه به مشکل میخوری 

تمرین کن کارهات رو بنویسی و یکی یکی انجام بدی

داشتن دوتا بچه کوچیک واقعا سخته ولی شیرینی خودشم داره و قطعا از پسش برمیای خدا هم کمکت میکنه مطمئن باش یه توانایی در وجودت دیده که اینجوری بهت بچه داده وگرنه کار هر کسی نیست

من الان تنها مشکلم بچه اولمه که اونطوری که دوس دارم نمیتونم براش وقت بذارم و همیشه غصه اش رو میخورم

سلام عزیزم مبارکه به سلامتیتا میتونی خودت رو قوی کن از همه لحاظ دوران سختی در انتظارتهاگه کسی هست گه ...

ممنونم گلی❤

من بچم خیلی بهم وابستس هم برای غذا هم خوابیدن 

هنوز نمیتونم حتی از پوشک بگیرمش 

فکر اینا رو که میکنم استرس میگیرم 

ولی ته دلم خوشحالم از بارداریم انشاالله خدا کمک میکنه 

همونطوری که سر اولی کمک کرد. توی شهر غریب. دس تنها. فقط با کمک شوهرم  و البته یاری خدا بچمو  تا اینجا رسوندم 

فک کن با شکم سزارین شده توی بیمارستان یه هفته مواظب بچم بودم بعدشم که توی خونه اوردیمش همه کارا با خودم بود یه پام اشپزخونه. یه پام اتاق بچم .

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

ممنونم گلی❤من بچم خیلی بهم وابستس هم برای غذا هم خوابیدن هنوز نمیتونم حتی از پوشک بگیرمش فکر اینا رو ...

آخی عزیزم منم مثل خودتم خیلی دست تنهام فقط به آینده امیدوارم که این روزا هم میگذره و بچه ها بزرگتر میشن و شرایط راحت تر

بچه اولم عادت داشت تو بغلم بخوابه ولی بعد زایمانم نمیشد که بغلم بیاد چون داشتم به دومی شیر میدادم اینجوری خیلی اذیت شد 

عادتش بده پیش باباش بخوابه

من یه اشتباه کردم وسطای بارداریم که بزرگه دوسالش شد شروع کردم به از پوشک گرفتن که فرایندش خیلی طولانی شد و به شدت اذیت شدم شما اصلا عجله نکن بذار قشنگ نزدیک سه سالش که شد شروع کن هم زودتر یاد میگیره هم اون یکی بزرگتر شده

به نظرم از الان یه عروسک بذار هروقت به بچت غذا میدی به عروسکم غذا بده یا به عروسک شیر بده و بغلش کن تا کم کم براش عادی بشه و نی نی به دنیا اومد بهش شوک وارد نشه

آخی عزیزم منم مثل خودتم خیلی دست تنهام فقط به آینده امیدوارم که این روزا هم میگذره و بچه ها بزرگتر م ...

ممنونم از راهنماییهات عزیزم

راستش شوهرم اصرار داره قبل از زایمانم. پسر  اولم از پوشک گرفته بشه . نمیدونم چجوری راضیش کنم 

ممنونم گلی❤من بچم خیلی بهم وابستس هم برای غذا هم خوابیدن هنوز نمیتونم حتی از پوشک بگیرمش فکر اینا رو ...

منم پسرم یک سال و سه ماهه بود که دومی باردار شدم منم غریب بودم وتنهاالان یکی شون ۱۴ هست یکی ۱۲ سخت که هست ولی صبوری کن من کوچیک بودن راحتر بودم الان نوحوانی سخته برام سن حساسی هست الان یه بچه یک یال و نیمه دیگه هم دارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم از راهنماییهات عزیزمراستش شوهرم اصرار داره قبل از زایمانم. پسر اولم از پوشک گرفته بشه . نمید ...

اگه شوهرت تایم زیادی خونه باشه و کمکت کنه خوبه در غیر این صورت اشتباهه کل زندگیتون کثیف میشه یه مدت باید بغلش کنی ببریش دستشویی خیلی سختت میشه

مثلا صبحا از خواب بیدار میشن جیش دارن باید بغلش کنی ببری دستشویی

سعی کن راضیش کنی بندازی چند ماه بعد زایمانت