2777
2789
عنوان

یک گوشی میان رده خوب چی پیشنهاد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 81 پست
نگرانیمون مثل همه.واسه سلامتی عزیز دلمون مث اسفند رو آتیشیم

حق داری عزیزم. درکت میکنم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با یه خانوم اشنا شدم.هفت ساله پدرشون سیروز کبد دارن.پیش دکتر سقفی تهران رفتن.با رژیم ودارو ...

ممنون که گفتی اسم دقیق و شماره مطبش رو میشه بهم بگی؟

و اینکه اگر رفتی و خوب بود دکتر، بیای همینجا بهم بگی ما هم مراجعه کنیم؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ممنون که گفتی اسم دقیق و شماره مطبش رو میشه بهم بگی؟و اینکه اگر رفتی و خوب بود دکتر، بیای همینجا بهم ...

چشم حتما بهتون اطلاع میدم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

ممنون که گفتی اسم دقیق و شماره مطبش رو میشه بهم بگی؟و اینکه اگر رفتی و خوب بود دکتر، بیای همینجا بهم ...

دوستم هفت ساله تونسته وضعیت پدرش را ثابت نگه داره.با مراجعه به دکتر ثقفی ورژیمی که دکترشون شیراز داده.من مشکل پدرم قلبش هست.دکتر ها ی بیمارستان تشخیص اشتباه دادن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

دوستم هفت ساله تونسته وضعیت پدرش را ثابت نگه داره.با مراجعه به دکتر ثقفی ورژیمی که دکترشون شیراز داد ...

خب یجورایی شکر خدا که کبد نیست.

چون گمونم سیروز واقعا بی‌درمان باشه!

ولی قلب یک راه هایی داشته باشه.

خدا خیرت بده که گفتی.

الهی عزیزت شفا پیدا کنه.

میگم اسم دکتر مادرِ دوستت در شیراز رو میشه برام پیدا کنی و بگی.

ازش میشه بپرسی؟