2777
2789
عنوان

کیا اینجورین پریودی

154 بازدید | 23 پست

الان ۷ روزه  پریودم بابد امروز تموم میشد ولی هنوز خون تیره میاد مثل لکه بینی باید چیکار کنم قطع بشه 🤕🤕🤕

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه 3 یا 4 روزه

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

اشکال ندارع طبیعیه شاید پریودیت ۸_۹روزس

ن همیشه ۷ روز تموم میشد اصلا روز ۷ هیچی نمیومد نمیدونم از وقتی سزارین شدم پریودیم بهم ریخت 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

سلام قرص اهن بخور شاید کم خونی

سلام عزیز 

اره کم خون که هستم چون بچه رو شیر میدم نمیدونم قرص خوب واسه شیر دهی ضرر نداشته باشه چه مارکی بگیرم ؟

من همیشه 3 یا 4 روزه

اهوم از تو ۳ روز خوبه اینجوریم ولی از من ۵ روزه گاهی اوقات تا ۶ روزم میاد ولی روز ۷ کاملا قطع میشد اینبار اینجوری شد 😐

اهوم از تو ۳ روز خوبه اینجوریم ولی از من ۵ روزه گاهی اوقات تا ۶ روزم میاد ولی روز ۷ کاملا قطع میشد ا ...

شاید بخواطر زایمان و ایناس هورمون هات هنوز منظم نشدن

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

من ده روزه ام😩🤕

واقعا خب دکتر رفتی ی وقت ضرر نداشته باشه 🙄

سلام عزیز اره کم خون که هستم چون بچه رو شیر میدم نمیدونم قرص خوب واسه شیر دهی ضرر نداشته باشه چه مار ...

برو دکتر از همونه  منم چند سال رفتم دکتر سنو ازمایش اخرشم‌ قرص اهن مصرف کردم خوب شدم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

شاید بخواطر زایمان و ایناس هورمون هات هنوز منظم نشدن

الان یکسال و خورده ای نمیدونم شاید 😕

برو دکتر از همونه منم چند سال رفتم دکتر سنو ازمایش اخرشم‌ قرص اهن مصرف کردم خوب شدم

دکتر ی بار رفتم بخاطر نامنظمی پریودیم دارو داد ولی قرص اهن نداد 

مگه قرص اهن بگیرم بخورم تا خوب بشه