2777
2789

بلدم و همیشه خوشمزه میشه همه تعریف میکنن ولی بیاید شماهم راز خوشمزه ومجلسی شدنشو بهم یاد بدید

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صفر تا صدشو بگین اسکرین شات بگیرم لطفا

من دو مدل بلدم مهمون اومدنی اینجوری میزارم

اول میزارم یخ مرغ کامل باز شه بعد با نمک و زرد چوبه سرخ میکنم قشنگ بعد برمیدارم میزارم کنار تو همون روغن پیاز نگینی شرخ میکنم ادویه کاری میزنم چند تیکه هویج و فلفل دمه ایی میرسزم تفت میدم (هویج زیاد بشه خورشت شیرین میشه کم بزن) بعد به اندازه رب میزنم تفت میدم یکم مرغارو میچینم توش ی کوچولو خیلی کوچولوو چوب دارچین میندازم آب میریزم میزارم بپزه پنج دقیقه قبل خاموش کردم یه قاشق زعفرون دم کرده میریزم توش 

صفر تا صدشو بگین اسکرین شات بگیرم لطفا

برای روز مره هم که اول مرغارو ابپز میکنم با ادویه ها و پیاز کامل ک ابپز شد درمیارم سرخ میکنم پیازم سرخ میکنم یکم ادویه و رب و هویج و فلفل دلمه میریزم مرغارو میچینم همون ابه که مرغا باهاش آبپز شدنو میریزم توش بپزه