2777
2789

سلااام 

گروه هدف و برنامه ریزی داشتیم قبلا ،که خیلی حداقل برا خود من  مفیدبود   ، بقیه هم فیدبک های خیلی خوبی از گروه میدادن .

الان بیشتر هدفم درس خوندن و ورزش و تغذیه سالم ، نظم و مطالعه هست ،ولی مثه قبلا زمان زیادی برا مدیریت گروه ندارم 

کسی هست بتونه گروه نظم و برنامه ریزی بزنه و ماها بیایم گزارش کار بدیم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شد که بعد از اینهمه مدت باز برگشتید؟

این سال ها درگیر زبان خوندن و مچ شدن با کار و فرهنگ و کشور جدید بودم

الان یکم سرم خلوت تر شد باز 

ولی سایت مثه قدیم نیست 

هیچکی پایه نیست برا برنامه ریزی و این کارا

این سال ها درگیر زبان خوندن و مچ شدن با کار و فرهنگ و کشور جدید بودمالان یکم سرم خلوت تر شد باز ولی ...

سلام لطفا اگه گروه زدید من رو اد کنید 

من با اینکه ۳۵ سالمه مجرد هستم  امااا هیچ پیشرفتی نکردم کلی برنامه میچینم بعد ولش  میکنم  امسال ارشدبخونم بعد کلاس زبان برم  امااا هیچی نخوندم  حتی برای شاغل شدن هم تلاشی ندارم همش درجا میزنم 

برنامه ام این بودارشد رشته خودمو بخونم بعد از اون برم روانشناسی بخونم یا دوباره کنکور تجربی شرکت کنم ولی من اهمال کارم و کمالگرا

حتی نمیتونم این سایت رو کنار بزارم

به به عجب ایده خوبی من موافقم و مشتاقلطفا اگر گروه تشکیل شد من روخبر کنید

من این روزا یکم درگیرم 

همکاری میکنم برا مدیریت گروه 

ولی نمیتونم خودم آدمین اصلی باشم 

هیچکی هم داوطلب نمیشه گروه رو بزنه 😢

این سال ها درگیر زبان خوندن و مچ شدن با کار و فرهنگ و کشور جدید بودمالان یکم سرم خلوت تر شد باز ولی ...

المان رفتی عزیز؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.