سلام از صبح تا ظهر یه سری کارهای جانبی داشتم انجام دادم ... الان تازه رسیدم به خونه ای که انگار توش بمب منفجر شده ...همه خونه بهم ریخته س ... خواهر شوهرمم تو راهه حدود ساعت ده اینا میرسه .... یه انرژی بدین پاشم سرپا به کارام برسم ... خیلی بی جونم ...بارداریمم مزید بر علته
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
پاشید یه آهنگ قری بزارید با فسقلی هم خوش بگذرونید هم نم نم کار کنید
یکم خوراکی هم بزارید رو میزی کابینتی نم نم به خودتون هم اون وسط برسید
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیگه مهمان ساعت ۱۰ اونم با مامان باردار تشریفات نیاز نیست
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....