2777
2789

نگهبان مجتمع هست جدیدا اومده.تقریبا ۵ماهی میشه.

من کلا ۴ساله تو این ساختمان زندگی میکنم و هربار نگهبان مجتمع رو میدیم ک داره تمیزکاری میکنه سلام میکردم و خسته نباشید میگفتم.

گاهی هم می‌شد ک غذا یا هر خوراکی می‌بردم واسشون.

همین رفتار رو با نگهبان جدید هم انجام دادم.این بنده خدا دوتا بچه داره که گاهی تو حیاط مجتمع با پسر من بازی میکنن با بقیه بچه ها هم همینطور.

الان دو ماهی میشه ک در هفته دو الی سه بار بچه هاشو تایم ناهار می‌فرسته خونه ما.بچه ها میگن خاله مامانم ناهار درست نکرده گفته بیاییم خونه شما ناهار بخورین.

الان ک دو هفته هست شده ۴روز در هفته هم اومدن.

اصلا کاری به هزینش و غذا ندارم.من هرروز برای پسرم غذا درست میکنم حالا دوتا بشقاب بیشتر هیچی نمیشه.

اما از این رفتار خسته شدم نمیدونم چیکار کنم واقعا

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هزینه یا زحمتش برات سخته خب انجام نده 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

راهشون نده همینقدر صریح دیگ نمیفرستشون

دوبار در رو باز نکردم اما پسرم کوچیکه ۲سالشه.سر و صدا میکنه.

میرن ۵دقه بعد با مامانشون میان میگه شرمنده یه بشقاب غذا واسشون بکش من ناهار نذاشتم

خدایا شکرت
از لحاظ مالی هم یه ۲۰۶ دارن یه خونه محله های پایین دارن ک دادن رهن و اجاره.حس میکنم دیگه واقعا سواست ...

شک نکن

برا شما هزینه ای نیس

همون پرس بیرون حداقل 500 هس 

هفته ای 2 تومن با... به جیب خودش کمک میکنه 

محبت شما رو اشتباه متوجه شدن

آدم رو از خوبی پشیمون میکنند 

دوبار در رو باز نکردم اما پسرم کوچیکه ۲سالشه.سر و صدا میکنه.میرن ۵دقه بعد با مامانشون میان میگه شرمن ...

اوه پس خیلی پررو تر از این حرفان

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

بگو آخرین بار باشه چون مهمان دارم و رژیم رعایت میکنیمچون گناه داره بچه گرسنه رد کنی از قبل بگو که نی ...

یه بار آبگوشت داشتم ناهار.

دخترش گفت من نمی‌خورم و رفت.

۵دقه بعد با مامانش اومد بهم گفت بهش بده خودم خونه دهنش میکنم غذا درست نکردم😑

خدایا شکرت