2777
2789

مادرم همیشه گله میکنه که تو چرا بهم اعتماد نداری من همه زندگیم رو میام برات تعریف میکنم ولی تو اصلا با من حرف نمیزنی 

راست هم میگه باهام همیشه درد دل میکنه منم حرفاش رو به هیچکسی نمیگم 

چند وقت پیش دلم خیلی گرفته بود تنها کسی که کنارم بود مادرم بود یه مشکلم رو که رازمم بود بهش گفتم و تاکید کردم که به کسی نگو

چند روز بعد به خالم گفت😑الان ادامه میگم

اونم گفت باشه چند روز بعد جلوی خودم زنگ زده بود به خالم وسط حرف زدنشون حرفایی که زدم بودم رو گفت 

منم گفتم چرا گفتی گفت خالته دیگه گفتم خب اون میره به همه میگه(خیلی دهن لقه خالم) مادرم دوباره زنگ زد بهش تاکید کرد این حرفا رو به کسی نگو خالمم گفت باشه 

بعد امروز صبح خاله بزرگم زنگ زد بهم گفت واقعا همچین چیزی شده؟چرا اینکارو کردی؟و...(خاله کوچیکم به خاله بزرگم گفته بود)

الان انقدر از دست همشون عصبانیم که اگه ببینمشون باهاشون درگیر میشم😑 هنوز خونه مامانم نرفتم بهش زنگ هم نزدم خیلی عصبی ام میترسم یه وقت توهین کنم بهش به نظرتون چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم گفت باشه چند روز بعد جلوی خودم زنگ زده بود به خالم وسط حرف زدنشون حرفایی که زدم بودم رو گفت منم ...

اوه بد شد که بد رفتاری نکن برو بگو چقد ناراحت شدی بهش بگو کاری کردی دیگه بهت اعتماد نکنم اگه دیگه هیچی بهت نگفتم ازم ناراحت نشو اینارو ب مادرت بگو

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

ببخشید ولی اشتباه از خودت بود.هیچوقت رازت رو به کسی نگو. چون دیگه اون راز نیست!اگه هم دردو دل خواستی ...

میدونم کاملا حق باشماست دیگه درس عبرت شد واسم

اما اون رو تو شرایط خوبی نبودم متأسفانه 🥲