نامزد سابقم خیلی خیلی بد بود. انقدر که یه نون برای خونه میخرید پولش رو میزد توو حسابا که نصف نصف بدیم. یه سفر ۴ ساعته میرفتیم پول بنزین رو نصف میکرد رانندگی هم ۲ ساعت ۲ ساعت
بعد کار خونه رو هم نصف میکرد یه بار با طعنه گفت آشغالا رو دو بار قبلی من بردما
مادرش همش دعا جادو میگرفت. هی زنگ میزد به من میگفت تروخدا حواست به پسرم باشه ببرش استخر روحیهشو خوب نگه دار. حالا اصلا براش مهم نبود پسرش تلپ زندگی من شده.
من یه مدت کوتاهی بدهی داشتم بعد این پولای خیلی زیاد به دوستاش قرض میداد، ولی یادش نمیرفت پول بنزین رو به حساب من بزنه. کلا یهو ساکت میشد با من حرف نمیزد ولی زنگ میزد با دوستاش هرهر و کرکر
بدترین قسمتش توو ۸ ماهی که زیر سقف زندگی کردیم من دختر بودم انگار اینا رابطه رو از فیلم و پ.ورن یاد میگیرن. کل بدن من درد میگرفت انقدر که وحشی بود و زود انز ال. همش هم به من میگفت تو مشکل داری واژینیسموس داری. هیچوقت نشد رابطه داشته باشیم. با این حال هی منو مجبور میکرد تست بارداری بدم نکنه اسپرمای آقا تبدیل به بچه شدن بهش میگفتم بابا ما رابطه نداریم چجوری ممکنه اخه
من همش از حرف مردم میترسیدم. اخرشم سر جدا شدن گفت من میرم خواهرم رو ببینم، دیگه برنگشت! بدون هیچ دلیلی. هرچی ازش پرسیدم میگفت تو کاری نکردی خیلی مهربونی من مشکل دارم
خیلی خیلی ترسیده بودم من. کلا از فشار و حرف مردم و آینده
ولی یک سال بعد با همسر فعلیم اشنا شدم که خیلی مهربونه حامیه اصلا خسیس نیست، همه رانندگی و اکثر کارها با اونه، خانوادش دخالت نمیکنن و احتراممو داره. تازه متوجه شدم من اصلا واژینیسموس هم ندارم و مشکل از اون طرف بود
حالا نامزد قبلیم از موقعی که جدا شدیم با ۵ تا دختر دوست شده و معرفی کرده و همه به هم خورده تو ۱.۵ سال
خلاصه که از حرف مردم و آبرو نترسین، فکر نکنین اگه این بره بدبخت میشین، همیشه بهترش میاد. چیزایی مثل اعتیاد، خساست، بی دست و پایی، بی عرضگی، دخالت خانواده و … اینارو جدی بگیرین. همیشه مورد بهتر هست