2777
2789
عنوان

فرق نامزد سابق و فعلی برد کردم

337 بازدید | 18 پست

نامزد سابقم خیلی خیلی بد بود. انقدر که یه نون برای خونه میخرید پولش رو میزد توو حسابا که نصف نصف بدیم. یه سفر ۴ ساعته میرفتیم پول بنزین رو نصف میکرد رانندگی هم ۲ ساعت ۲ ساعت

بعد کار خونه رو هم نصف میکرد یه بار با طعنه گفت آشغالا رو دو بار قبلی من بردما

مادرش همش دعا جادو میگرفت. هی زنگ میزد به من میگفت تروخدا حواست به پسرم باشه ببرش استخر روحیه‌شو خوب نگه دار. حالا اصلا براش مهم نبود پسرش تلپ زندگی من شده.

من یه مدت کوتاهی بدهی داشتم بعد این پولای خیلی زیاد به دوستاش قرض میداد، ولی یادش نمیرفت پول بنزین رو به حساب من بزنه. کلا یهو ساکت میشد با من حرف نمیزد ولی زنگ میزد با دوستاش هرهر و کرکر

بدترین قسمتش توو ۸ ماهی که زیر سقف زندگی کردیم من دختر بودم انگار اینا رابطه رو از فیلم و پ.ورن یاد میگیرن. کل بدن من درد میگرفت انقدر که وحشی بود و زود انز ال. همش هم به من میگفت تو مشکل داری واژینیسموس داری. هیچوقت نشد رابطه داشته باشیم. با این حال هی منو مجبور میکرد تست بارداری بدم نکنه اسپرمای آقا تبدیل به بچه شدن بهش میگفتم بابا ما رابطه نداریم چجوری ممکنه اخه

من همش از حرف مردم میترسیدم. اخرشم سر جدا شدن گفت من میرم خواهرم رو ببینم، دیگه برنگشت! بدون هیچ دلیلی. هرچی ازش پرسیدم میگفت تو کاری نکردی خیلی مهربونی من مشکل دارم

خیلی خیلی ترسیده بودم من. کلا از فشار و حرف مردم و آینده

ولی یک سال بعد با همسر فعلیم اشنا شدم که خیلی مهربونه حامیه اصلا خسیس نیست، همه رانندگی و اکثر کارها با اونه، خانوادش دخالت نمیکنن و احتراممو داره. تازه متوجه شدم من اصلا واژینیسموس هم ندارم و مشکل از اون طرف بود

حالا نامزد قبلیم از موقعی که جدا شدیم با ۵ تا دختر دوست شده و  معرفی کرده و همه به هم خورده تو ۱.۵ سال

خلاصه که از حرف مردم و آبرو نترسین، فکر نکنین اگه این بره بدبخت میشین، همیشه بهترش میاد. چیزایی مثل اعتیاد، خساست، بی دست و پایی، بی عرضگی، دخالت خانواده و … اینارو جدی بگیرین. همیشه مورد بهتر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشکر خوشحال شدم برات

اولی چقدرررر سم بوده😑رانندگی هم نصف نصف اخه؟؟؟مرد بوده یا پرنسسعلی؟

قدر شوهرتو بدون

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

فقط یه سوال شما گفتید رابطه نداشتین پس چطور فهمیدین زود انزالی داره و به شما می‌گفته واژینیسموس داری؟و کل بودنتون درد میگرفت

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

چه ادم مضخرفی بوده

خیلی خیلی

و بدترش اینه که من متوجه نمیشدم هرجا میرفتم خوبشو میگفتم

بعد خیلی اذیتم میکرد مثلا ۳ هفته کامل روو مخم بود. بعد هی میومد میگفت غذا غذا غذا وسط یه کار مهمم. عصبی میشدم از حجم فشار به شوخی میگفتم کوفت خب یه لحظه صبر کن کارم تموم شه

میگفت وای من خیلی صبر دارم تحملت میکنم. بعد با همین جمله به من عذاب وجدان میداد باعث میشد من فکر کنم کمم یا مشکل دارم

فقط یه سوال شما گفتید رابطه نداشتین پس چطور فهمیدین زود انزالی داره و به شما می‌گفته واژینیسموس داری ...

عزیزم تلاش میکردیم ولی نمیشد چون با بدن من سخت برخورد میکرد و بدنم منقبض میشد

ولی هیچ وقت رابطه و دخول نداشتیم