2777
2789
عنوان

عوارض بعد از آندوسکوپی

3323 بازدید | 36 پست

کساییکه آندوسکوپی کردن بیان کمکم کنن، بعد از آندوسکوپی درد گلو،شکم،معده چقدر طول میکشه خوب بشه؟ آیا آندوسکوپی عوارض داره؟ من رفلاکس معده سوهاضمه خلط پشت حلق دارم و احساس توده در گلو. دکتر برام آندوسکوپی نوشته ولی اطرافیان میگن آندوسکوپی ضرر داره، منم میخوام کنسل کنم.تورو خدا راهنماییم کنید، چهار ماه دارو خوردم خوب نشدم.😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم . اندوسکوپی نرفتم میترسم . داروهم میخورم عفونت معده دارم یکم درس میشه بازم .

بری بهتره من رفتم مشکلی داشته باشی می فهمنن اولش چون بی حسی اصلا نمی فهمی ولی یه چند روز درد داره

نه هیچ عوارضی نداره مامان من انجام داد. بی حسی میزنن خواب میری. بعدشم فقط تا چند ساعت آبمیوه و چیزای سبک بخور مثل سوپ سبزیجات. به مامان من گفت تا دو روز گوشت و لبنیات نخور. البته مامان من کولونسکوپی هم انجام داد همزمان

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
نه موقع آندوسکپی بی حسی می زنن اصلا نمی فهمی هیچ عوارضی هم نداره ولی بعدش تا چند روزه درد داره خوب ط ...

چند هفته بعد آندوسکوپی عوارضش از بین میره؟ از روز چندم میشه غذا خورد؟

بری بهتره من رفتم مشکلی داشته باشی می فهمنن اولش چون بی حسی اصلا نمی فهمی ولی یه چند روز درد داره

یکی میگفت بعد آندوسکوپی هکش احساس میکنم یه چیزی داخل معده و شکمم هست😔

نمیدونم اعتقاد داری یانهولی پیش تل گیر هم برو

امروز قراره برم پیش تل گیر ولی فکر کنم از سوهاضمه باشه، چون وقتی غذا میخورم بعدش این احساس توده در گلو عمیقتر میشه انگار بزرگتر میشه 

امروز قراره برم پیش تل گیر ولی فکر کنم از سوهاضمه باشه، چون وقتی غذا میخورم بعدش این احساس توده در گ ...

من از بچگی همینجوری میشدم 

مامانم میگفت تب میکردی هیچی نمیخوردی می‌بردیم درست میشدی