2777
2789
سلام عزیزم شما ابروتون را ریمو کردید خوب شد؟من یک هفته هست ریمو کردم خیلی نگرانم

سلام گلم

نگران نباشید 

زمان میبره و مراقبت میخواد 

آفتاب بهش نخوره که فصل خوبی انتخاب کردید 

بعد ریختن زخم ترمیم کننده خوب بزنید

برای من شاید ۶۰ ۷۰ درصد پاک شد 

مرحله دوم نیاز داشت که از بس اذیت شدم و درد کشیدم دیگه نرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلمنگران نباشید زمان میبره و مراقبت میخواد آفتاب بهش نخوره که فصل خوبی انتخاب کردید بعد ریختن ز ...

سلام عزیزم مرسی از پاسخگویی. من ارایشگر گفت با یک جلسه پاک میشه گفت دوماه دیگه بیا بزنم. یکسال و نیم رفت ی جا خیر نبینه گند زد به ابروم عوض این که نواقص را رفع کن کلی نوک دم و اینا اضافه کرد. فقط رنگ تحفه اش قرمزی نداشت. دیگه تصمیم دارم نزنم.

راستی چه ترمیم کننده ای خوبه؟

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

سلام عزیزم مرسی از پاسخگویی. من ارایشگر گفت با یک جلسه پاک میشه گفت دوماه دیگه بیا بزنم. یکسال و نیم ...

ان شاءالله درست میشه 

خودشون معمولا ترمیم کننده پیشنهاد میدن

برای من یه ترمیم کننده گفت پیدا نکردم 

خودم یه آلمانی گرفتم تا دو سه روز زدم اما چون 

ابروم به شدت خشک شده بود و همش میخارید خیلی اذیت بودم.

رفتم یه ترمیم کننده ایرانی گرفتم راضی بودم ازش 

مشکل خشکی رو هم حل کرد و خارش هم تا حدودی کنترل شد

ان شاءالله درست میشه خودشون معمولا ترمیم کننده پیشنهاد میدنبرای من یه ترمیم کننده گفت پیدا نکردم خود ...

به منم گفته ولی گفتم شما اگر استفاده کردین و راضی هستید بگید. البته من خدا را شکر پوستم زود ترمیم میشه. دارم قرص اناهیل هم میخورم. برام دعا کن لطفا

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

به منم گفته ولی گفتم شما اگر استفاده کردین و راضی هستید بگید. البته من خدا را شکر پوستم زود ترمیم می ...

خوب میشه نگران نباشید

ترمیم کننده ایرانی من مدلین اولترا بود 

اگر پوست شما هم خشک شده بود بگیرید 

سلام گلمنگران نباشید زمان میبره و مراقبت میخواد آفتاب بهش نخوره که فصل خوبی انتخاب کردید بعد ریختن ز ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر من درخواست دوستی دادم و اینکه راجب دانشگاه الکترونیکی سوال داشتم . لطف میکنید یه ایدی تلگرام یا اینستا برام بفرستید من بپرسم ازتون؟ خیلی ممنون میشم🙏🏻❤️