2777
2789
عنوان

چیکار کنم استرسم کمتر شه🥲

82 بازدید | 13 پست

امتحاناتم شروع شده استرس گرفتم چون نمرم توی انتخاب رشتم تاثیر داره، حتی اگه درسو فولم باشم از استرس سر جلسه امتحان ذهنم قفل میکنه و هیچی یادم نمیاد🥲

چیکار کنم انقدر استرس نگیرمم؟

کوروش...💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگم منم دانش آموزم استرس الکی همه چیو خراب می‌کنه به میزان کافی تفریح کن تا استرست کم بشه

کلا ذهنم میره سمت امتحانه،امتحانم که تموم میشه تازه به خودم میام🥲😂

کوروش...💙

تنفس عمیق قبل شروع امتحان

برنامه ریزی دقیق

تکنیکهای آرامش ذهنی مثل یوگا و مدیتیشن

خواب کافی 

اعتماد به خودتون و به تلاشهاتون و دوری از افکار منفی

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

یا ابن کارت و بذار کنار یا آخرش یه پشیمونی شدید میاد برات

منم استرسی بودم شدیدا ولی الان که رسیدم یازدهم استرس باعث شده سیستم عصبیم ریخته به هم کلا بدنم قاطیه یه روز مشکل قلبی یه روز مشکل گوارشی ، انواع مشکلات برام پیش میاد همشم منشا عصبی استرسی داره 

الان مجبورم هر روز کلی قرص بخورم بخاطر استرسای الکی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
یا ابن کارت و بذار کنار یا آخرش یه پشیمونی شدید میاد براتمنم استرسی بودم شدیدا ولی الان که رسیدم یاز ...

اصلا دست خودم نیست گاهی از شدت استرس حالت تهوع شدیدو سرگیجه میگیرم...

کوروش...💙

کلا ذهنم میره سمت امتحانه،امتحانم که تموم میشه تازه به خودم میام🥲😂

خب این اشتباهه،حالا زشت نباشه غیبت هم نمیکنم انشالا خدا ببخشد ولی من دوست صمیمیم بیچاره همش درحال گریه بود تو امتحانات میان ترم و الکی به خودش استرس میداد انقد به خودش استرس داد بعضی امتحاناتش را سر بی دقتی های الکی که همه داریم خراب کرد.اما من خیلی ریلکس بودم حالا تعریف از خود نباشه نمره هام بدکی نشد

💙💙💙خدا💙💙💙

اصلا دست خودم نیست گاهی از شدت استرس حالت تهوع شدیدو سرگیجه میگیرم...

واقعا امتحانای ترم نهم چیزی نیست که براش استرس بگیری اون انتخاب رشته هم الکیه چرت میگن حتی اولویت ب هم بیاری میذارن بری الکی به خودت آسیب نزن که مث من بشی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍