2777
2789
عنوان

میترسم شوهرم فراموشم کنه

227 بازدید | 19 پست

شوهرم تو طلا فروشی کار میکنه روز های سختی رو داشتیم و داریم دوست داره یه زمانی طلا فروشی بزنه 

با دار و ندارش ساختم ولی میترسم یه روزی پولدار بشه و منو فراموش کنه آخه حس میکنم باعث شرمندگی هستم 

نه غذاهای خوشمزه میشه نه خوش هیکلم و نه اهل آرایش زیاد هستم تنها چیزی که دارم صورت زیبا و اخلاق 

گاهی شوخی میکنه و سر به سرم میزاره از زن دوم میگه ولی تنها که میشم به دلم میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر خودتم شده به خودت برس

برای روحی خودت سلامتی خودت

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

عزیزم نگران نباش اگه دوست داشته باشه تااخرداره

اصلابحث زن دوم واکس این چیاتوزندگی انرژی منفی میده رهاکنیداین بحثارو

بعداگرناراضی هسی بخودت برس واعتمادبنفس داشته باش نانازی نگرانم نباش

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

هر موقع راجع به زن دوم شوخی میکنه بزن تو ذوقش خیلی جدی اینقدر بدم میاد از این شوخی همه ی مردا این حرف چرت رو میزنن یه بار جدی تو روش وایسا دیگه نگه

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍