2777
2789
عنوان

چطوری با سقط جنین کنار اومدین

662 بازدید | 53 پست

ماه پیش جنینم ایست قلبی کرد تو ده هفتگی کورتاژ کردم اون قدر حالم بد شد دو واحد خون زدن بهم حالام هم جسمی خیلی بی حالم و روحی خیلی افسرده شدم کسی تجربه ی مشابه داره ؟

تا چندماه افسردگی  داشتم یزور منو از خونه بیرون میبردن تا حالم عوض بشه اما کنار اومدم از یجایی ب بعد فهمیدم باید ب زندگی برگزدم و تمومش کنم و ب زندگی برگشتم 

فراموشش نکزدم همیشه تو قلبم و ذهنم هست اما عادی شد و کنار اومدم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مهم روحیته دنیاکه به آخرنرسیده

دلیل سقط پیداکن زیرنظرمتخصص انشالله راحت باردارمیشی

به خودت برس قشنگم💌

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من درک نمیکنم چجوری میشه بچه ایی که هنوز متولد نشده و دیده نشده رو دوست داشت؟

مگه حتمابایددیده بشه؟! 

اون یه انسانه ودربطن وجودته کاملابهش دلبستی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دو ماه طول می‌کشه تمام  هورمون های بارداریت از بین بره کم کم حالت بهتر میشه ،ولی حتما آزمایش های بعد سقط رو انجام بده ،دکتری گفت سقط اولته آزمایش نیاز نیست و با خواست خودت هم ننوشت حتما دکترتو عوض کن

مگه حتمابایددیده بشه؟! اون یه انسانه ودربطن وجودته کاملابهش دلبستی

من حس میکنم عشق و محبت از کنارهم بودن به وجود میاد. از دلبستگی میاد. برای من باید دیده بشه کنارم باشه تا محبت بوجود بیاد. بقیه رو نمیدونم

همون لحظه ای که تا سرحد مرگ درد داشتم باهاش کنار اومدم 

اولش ک خدا بهم دادش گفتم خدایا شکرت 

وقتیم ک گرفتش بازم گفتم خدایا شکرت 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

دو ماه طول می‌کشه تمام هورمون های بارداریت از بین بره کم کم حالت بهتر میشه ،ولی حتما آزمایش های بعد ...

انجام میدم ولی میدونم مشول خاصی نداشتم قبل بارداری همه چکابا رو داده بودم بچه هم تا ده هفتگی سالم بود یهو قلبش وایساد

من حس میکنم عشق و محبت از کنارهم بودن به وجود میاد. از دلبستگی میاد. برای من باید دیده بشه کنارم باش ...

بچه دارین؟