ماه پیش جنینم ایست قلبی کرد تو ده هفتگی کورتاژ کردم اون قدر حالم بد شد دو واحد خون زدن بهم حالام هم جسمی خیلی بی حالم و روحی خیلی افسرده شدم کسی تجربه ی مشابه داره ؟
تا چندماه افسردگی داشتم یزور منو از خونه بیرون میبردن تا حالم عوض بشه اما کنار اومدم از یجایی ب بعد فهمیدم باید ب زندگی برگزدم و تمومش کنم و ب زندگی برگشتم
فراموشش نکزدم همیشه تو قلبم و ذهنم هست اما عادی شد و کنار اومدم
خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلیل سقط پیداکن زیرنظرمتخصص انشالله راحت باردارمیشی
به خودت برس قشنگم💌
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
من درک نمیکنم چجوری میشه بچه ایی که هنوز متولد نشده و دیده نشده رو دوست داشت؟
مگه حتمابایددیده بشه؟!
اون یه انسانه ودربطن وجودته کاملابهش دلبستی
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
دو ماه طول میکشه تمام هورمون های بارداریت از بین بره کم کم حالت بهتر میشه ،ولی حتما آزمایش های بعد سقط رو انجام بده ،دکتری گفت سقط اولته آزمایش نیاز نیست و با خواست خودت هم ننوشت حتما دکترتو عوض کن
من حس میکنم عشق و محبت از کنارهم بودن به وجود میاد. از دلبستگی میاد. برای من باید دیده بشه کنارم باش ...
بچه دارین؟