2777
2789

سلام 

خیلی وقته اینجا نیومدم الانم اومدم درددل کنم. 

باردارم و ماه هشتم هستم توی یه ساختمونیم با خانواده شوهرم، دقیقا دیوار به دیواریم. خیلی خیلی آدمای خوبی هستن، یعنی اگه بگم فرشته هستن دروغ نگفتم. 

ولی بازم به خودم لعنت میفرستم کاش شوهرمو مجبور میکردم اینجارو بفروشه بریم ولی خب پدرش اجازه نمیده. 

باردارم و ماه هشتم هستم، دو ماه پیش تخت و کمد بچه رو آوردن هنوز تختش نصب نشده،هربار به شوهرم میگم نصب کن میگه کوووو تا بچه بیاد؟ 

امشب شام خونه مادرشوهرم بودیم، یهو گریه ام گرفت مثلا خواستم به پدرشوهرم گلگی شوهرمو کنم گفتم باباجون دو ماهه فلانی تخت نصب نکرده خسته شدم اینقدر گفتم، بخدا کلی کارم مونده 

یهو پدرشوهرم گفت حالا مگه چی شده؟ خب وقت نمیکنه بخاطر تخت گریه میکنی؟ گفتم نه بخاطر اینکه دو ماهه دارم میگم گفت خب دو ماه دیگم بگو صبح میره شب میاد خسته ست وقت نداره. گفتم پس کی قراره کارای خونه رو انجام بده؟اصلا چرا زن گرفته وقتی همیشه خسته ست!؟ یهو پدرشوهرم گفت دخترم هیچوقت فکر نمیکردم اینقدر بی منطق باشی. 

واقعا من بی منطقم؟ 

همش خودخوری میکنم از اونموقع میگم کاش اینجا نبودیم که بخوام گلگی کنم و اینجوری جوابمو بده 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️

دوری و دوستی

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کردم پدرشوهرت خودش میاد تخت و وصل می‌کنه...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اگر اونجاهم نبودین خب پیش میومد بری خونشون و باز گلگی میکردی پس بخاطر اونجا بودنتون نیست. اما واقعا انتظار داشتی پسرشو ول کنه طرف تورو بگیره؟  حرف تو درست بوده ولی کار اونم طبیعی بوده که طرف پسرشو گرفته

مادر شوهر منم همینه هر زمان گلگی شوهرمو کردم حق رو ب اون داده بدتر باعث شده ما از هم دور شیم 

من ک دیگه مشکلاتمو به دیوار میگم اما به خانواده ها نه 

اینطوری خیلی ام راحت ترم

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

اشتباه کردی

خانواده شوهر بدترین پسر دنیا هم داشته باشن اول و آخر پشت پسرشونن

نباید خودتو کوچیک میکرردی 

چه ربطی به همسایه بودنتون داشت؟؟؟

گله کردن اشتباهه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

واقعا تحت نبستن گریه نداره ! ولی من میدونم بخاطره بارداری حساس شدی هورمونات بهم ریخته‌اس اما واقعااا از پدرشوهرت توقع درک کردن نداشته باش اول شوهرت باید درکت کنه و آگاه باشه که تغییراتی در تو بوجود اومده با همسرت با آرامش صحبت کن نه با دعوا بگو میدونی یه تخت بستن گریه نداره اما واقعا روحیه ات الان از هر وقت دیگه ای حساس تره 

اشتباه کردی خب 

بله شما بی منطقی که میری گلگی میکنی 

ما هم باهم تو ی ساختمونیم منو شوهرم دعوامون بشه کسی حق دخالت نداره چون من ب همه گفتم زن وشوهر دعوا کنن و ....

برادرشوهرمم ب همه گفت زندگی زناشوییه کسی حق دخالت نداره...

حد و مرز تونو خودتون معلوم کنید 

کارت بچگانه بود ک گریه کردی اینجوری شوهرتم ازت دلگیر میشه عزیزم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

به کنار هم بودن نیست 

شعور داشتن یه نعمت بزرگه که به هر کس ندهندش 

من تازه عروس بودم مستقل دور از خانواده شوهر زندگی میکردیم شوهرم خیلی دیر میومد خونه ،به خواهر شوهر بزرگه درددل کردم که شبا تو خونه میترسم ،برگشت گفت واس همین روزات بود میگفتیم بیای پیش مامانم زندگی کنی

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا