2777
2789
عنوان

شوهرم خیلیییی مودیه

155 بازدید | 14 پست

خیلی عصبیم اصلا راجب هیچی بامن حرف نمیزنه هیییییچی عین گاو یا سرش تو تلوزیونه یا گوشی،،

بعضی وقتا دلم واسش میسوزه 

ولی بیشتر از اون همیییییشه دلم واسه خودم میسوزه ک چرا ی شوهر شاد سرحال ندارم چرا باید توی این سن با ی ادم بی ذوق دل مرده زندگی کنم ..

نمیدونم چیکار کنم دلم میخاد برم یجای خییییییلی دور یکیو ک اصصصصلا نمیشناسم باهاش کلی درددل کنم بعدم هرکسی بره واسه خودش😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایط زندگی انقد سخته منم با اینکه۲۰سالمه از پا در اومدم مثل افسرده هامچ برسه شوهرت که مسئولیت چند ن ...

مسئولیت چن نفر؟ فقط من و اونیم ! هیچ مسئولیت سنگینی هم روی دوشش نیست 

آها پس بچه نداریدنمی‌دونم ولی حس میکنم درکش میکنم منم اینجوریمیکم مجبورش کن بیشتر باهم برید بیرون

بیرونم میریم عین راننده تاکسی و‌ نگهبان منه هیچی نمیگه میریم میچرخیم بر میگردیم انگار سایمه یا ی روح کنارم

از اول کلا هیچکدوم خیلی گرم نبودیم ولی اصلا اصلا رابطه جنسیمون ربطی ب زندگی عادیمون نداره

ربط داره دیگ اگ عشق بین تون زیاد باشه اصلا این بی روح بازیا همسرت نمی‌بینی 

یا حداقل تو مثل اون نباش یکم نگا تو‌کنه

ربط داره دیگ اگ عشق بین تون زیاد باشه اصلا این بی روح بازیا همسرت نمی‌بینی یا حداقل تو مثل اون نباش ...

از همین بدم میاد ک من نمیتونم مثل اون بی تفاوت باشم فکر میکنه اویزونشم .. امیدوارم ک خدا یجوری حالیش کنه ک پشیمون پشیمون بشه ،

بخدا اگ ادم خیانت بودم تاالان صدبار این کارو کرده بودم و به خودمم حق میدادم .. 

خدا خودمو لعنت کنه بااین انتخابم .. 

خودش خنثی خانوادش از خودش خنثی تر سرد بی روح چرت و پرت و عقب مونده 

از همین بدم میاد ک من نمیتونم مثل اون بی تفاوت باشم فکر میکنه اویزونشم .. امیدوارم ک خدا یجوری حالیش ...

خب این بنده خدا از کودکی اینجوری بار اومده

نیاز نیست خیلی اویزونش شی  اگر میتونی یکم ازش فاصله بگیر ببین دلش تنگ میشه میاد سمتت.

ببین این راه جواب میده

خب این بنده خدا از کودکی اینجوری بار اومدهنیاز نیست خیلی اویزونش شی اگر میتونی یکم ازش فاصله بگیر ب ...

ممنونم ک ب حرفام گوش دادی عزیزم ، هرچی بیشتر مینویسم بیشتر متوجه بدبختی خودم میشم