2777
2789
عنوان

یادی کنیم‌از مظلومترین کاربر نی نی سایت 🖤🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 8272 بازدید | 86 پست
عزیزم خدا نکنه ان شالا که ۱۰۰ سال عمرت به دنیا باشه بابت بیماریتم نگران نباش امروزه علم پزشکی خیلی پ ...

قربونت برم مرسی پناه برخدا .خیلی متخصص و فوق تخصص رفتم نمی‌دونم چرا خوب نمیشم حتی دکتراعصاب رفتم.مگه خداخودش

قربونت برم مرسی پناه برخدا .خیلی متخصص و فوق تخصص رفتم نمی‌دونم چرا خوب نمیشم حتی دکتراعصاب رفتم.مگه ...

خوب میشی دوست جونممم روحیتو ببر بالا و استرس نداشته باش به امید خدا سلامتیت برمیگرده 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربر جذاب تودلی هم فوت شده فقط ۱۵سالش بوده پاش لیزخورده ازتراس افتاده 😥

اره اسمش مبینا بود یادمه 😭😭یه کاربری پست گذاشته خدا میدونه جند نفر از کاربرای نی نی سایت فوت کردن و کسی خبر نداره دلم گرفت از حرفش

روحشون شاد

یه سوال ذهنمو درگیرکرده که ازکجا کتوجه میشین اون شخص فوت کرده؟😔

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

[QUOTE=365719681]بلاگره خانمه ؟[/QUOTEبلاگر معروفی نبود . ولی خب اریشگر بود مو رنگ میکرد . فک کنم هم ...

ای خدا

اون خانوم فوت شدن؟! 😭

من ویدیوهاشو دیدم، دخترش موقعی ک موهاشو کوتاه کرده بود... 

💔💔💔

خستم... 

اسی شما که قدیمی هستی یه خانمی بود تاپیک میزند که احساس میکنم شبها همسرم به دخ ت ر م دست میزنه

همه میگفتن دوربین بزارو و اینا بعد اسم کاربریشون شیرین یا شیرین بانو یه همچین چیزی بود احتمالا

از ایشون خبر نداری؟

خیلی  ذهنمو درگیر میکنه

اسی شما که قدیمی هستی یه خانمی بود تاپیک میزند که احساس میکنم شبها همسرم به دخ ت ر م دست میزنههمه می ...

نه عزیزم من عادت دارم تو همچین تاپیکایی نمیرم حالم بد میشه در جریان تاپیکای این خانومم نیستم