2777
2789
عنوان

یادی کنیم‌از مظلومترین کاربر نی نی سایت 🖤🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 8272 بازدید | 86 پست
نه عزیزم من عادت دارم تو همچین تاپیکایی نمیرم حالم بد میشه در جریان تاپیکای این خانومم نیستم

آره منم از نگرانی اون سالها همیشه تو تاپیکهایی که در باره دوستان قدیمی هست پیگیر این خانم میشم ولی انگاری هیچ کس یادش نمیاد یا ندیده تاپیکشون رو

امیدوارم شاد وسلامت باشن هر دوتا دختراشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم از نگرانی اون سالها همیشه تو تاپیکهایی که در باره دوستان قدیمی هست پیگیر این خانم میشم ولی ا ...

خانومه که همین پارسال بود میگفت شوهرم به دخترم دست میزنه قدیمی نبود که 

چند بارم راجبش تاپیک زدن آخرشم مشخص نشد خودش توهم میزد یا واقعا اینطوری بود یا کلا تاپیکاش دروغ بود 

ولی ی جا گفت سرش داد زدم و ازم میترسیده و به بچه گفته به مادرت نگو خیلی بهم ریختم 

خانومه که همین پارسال بود میگفت شوهرم به دخترم دست میزنه قدیمی نبود که چند بارم راجبش تاپیک زدن آخرش ...

واقعا؟ اسم کاربریشون یادتونه؟

فک نکنم اون خانم باشن من اونموقع خواننده خاموش بودم

الان چند سالی هست عضو شدم وندیدن تاپیکهاشون رو

سلام‌ خوبین. تاپیک دوستت رو چرا تکمیل نکردین چی شد دوستت به شوهرش چی گفت

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

روحشون شادیه سوال ذهنمو درگیرکرده که ازکجا کتوجه میشین اون شخص فوت کرده؟😔

عزیزم سایت تایید کرد اسم و فامیل اون خانم و گذاشت چند تا از کاربرا مراسم ختمش رفتن حتی عکس سنگ قبرش هم یکی از کاربرا گذاشت اون موقع 

عزیزم سایت تایید کرد اسم و فامیل اون خانم و گذاشت چند تا از کاربرا مراسم ختمش رفتن حتی عکس سنگ قبرش ...

اها روحشون شاد😞🖤

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بله همون که از تراس سقوط کرد ولی مرگ اون تایید نشد رسمی

اعلامیه ترحیمشو تو عکسا دیدم و تو سایت بهشت زهرام بود 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خدایا.. منم یادمه....یادمه سفارش میکرد ...مام و ازین چیزای شیمیایی برا زیربغل استفاده نکنین

خدا روح همه رفتگان رو قرین رحمت کنه

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱