2777
2789
عنوان

ناراحتم کرد

402 بازدید | 9 پست

از همه نظر من و خانوادم بالاتریم حقوقم دوبرابر اونه.تواین مدتم همیشه ازحقوقم خرج کردم واسه خونه که اون احساس نکنه داره کم میاره نمیگم شوهر بدیه خیلی اخلاقاش خوبن اما امروز دلمو شکست سر یه موضوع ازش گله کردم گفت تو خوابتم منو نمیدیدی.خدایا این اعتماد به نفسو ازکجا آورده نمیدونم منم بهش گفتم نه مثل اینکه من همه چیو واسه خودم حروم کردم هوا برت داشته ازاین ببعد دارم برات

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا خوبی کردن مارو نمیدونن 

من خودم حتی تو دوران نامزدی پول قرض میدادم بهش 

ولی چه فایده 

تا اینکه فهمیدم باید هر جند وقت یه بار مثلا سالی دوبار منت بذارم سرش بهش گفتم حتما باید منت کنم برات گفت خب چند وقت یه بار بگو برام باد آوری بشه😐

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
این همه اعتماد بنفسو از شما اورده

اعصابم خورده از کار وشیفت سنگین پا برام نمونده خیلی مردا بی حیان.مادرم بغل گوشمه ولی هفته یی یکبار وقت میکنم ببینمش بعد بمن میگه تحت تاثیر.ایشالله بلای مامانم بخوره تو سرش که اینقدر به این زن مظلوم حسادت میکنه اینقدر با مامامش پچ پچ میکنه فکر میکنه همه مثل خودشن

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

خب به قول خودت زیادی داری براش خرج میکنی ولی لی به لالاش میاری،فک کرده خبریه.چقدتومنتظرهمچین شاهزاده ای بودی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

مردا شکل دسته جارو هم باشن بازم قیافه میگیرن😐😐😐

اگه تو عصبانیت گفته اینو که هیچی اگرنه خودتون زیادی بهش رو دادین

من که شاغل نیستم همه هزینه هامم با شوهرمه خخخخخ ولی جرات نمیکنه این حرفو بزنه😠😤

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

الله و اکبر .  خدا تو خلق بعضی مردا کوتاهی کرداا . 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

شوهر کردی یا زن گرفتی؟😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶