2777
2789
عنوان

عکس رنگی

350 بازدید | 39 پست

سلام دوستان 

کسی هست که عکس رنگی انداخته باشه

میخوام بدونم درد داره چه مراحلی داره و چجوریه

یکم ترس دارم از انجام دادنش

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود گاهي نميشود که نميشود که نميشود گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم درد داره مثل پریودی

بیهوش نداره یا بی حسی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود گاهي نميشود که نميشود که نميشود گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود...

من ابان انداختم

باید صبحانه بخوری بری بعدش خودت یه مسکن قوی بنداز  برو البته اونا یه هیوسین بهت میدن ولی خودتم بنداز محکم کاری کن

بدن با بدن فرق داره من که رفتم درد آنجنانی ای نداشتم

با اینکه یه لوله ام‌پیچ خورده بود

بعدشم که اومدم خونه مرتب تا دو‌روز‌هیوسین انداختم که احتمالی درد داشتم حسش نکنم 

نمیدونم ولی نترس منم اینقد ترسونده بود فشارم اقتاده بود هیچی نیست

مرسی عزیزم واقعا ترس عجیبی دارم ازش

از من درد داشت زیادم بود نمیدوم شاید بخاطر روحیم بود که داغون بود

نه بخاطر روحیه نیست ،احتمالا گرفتگی خفیف داشتی که با عکس رفع شده،منم درد داشتم

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
مرسی عزیزم واقعا ترس عجیبی دارم ازش

هیچی نیست باور کن  فقط یه چیزی تزریق کردنی شکم آدم مثل پریود در میکنه همین پریودم ک چیزی نیست عادت کردیم دیگع😂

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
چن ماهه اقدامی؟

الان یکسال شده که البته همسرم واریکوسل عمل کرده سه ماهه ولی دکتر گفته اگه با این قر ص های جدید که واسه فولیکول ها هستش باردار نشم باید عکس رنگی بندازم

بی هوشی داره بعضی از مراکز اما خب همچین چیز پیچیده ای نیست گلم نترس  درد که نداره اما خب اون ...

ممنونم ازت عزیزم

[QUOTE=49556752]الان یکسال شده که البته همسرم واریکوسل عمل کرده سه ماهه ولی دکتر گفته اگه با این قر ص های جدید که وا ...[/QUOTE

ایشالا که با عکس نتیجه میگیری 

و خدایی که در این نزدیکیست .......