2777
2789
عنوان

طلاهای مامانمو دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 85 پست
گناه داره همین الانم خواهرم ترسوندشه که نمیخوابه .یه کمیو در آورده از سر ودستاش گناه داره هم عزادار ...

ای وای عزیزم  ببخشید روحشون شاد باشه خدا  مادرتون رو  براتون حفظ کنه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

ای وای عزیزم ببخشید روحشون شاد باشه خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه

ممنونم عزیز دلم ما دوساله زندگی نداریم .خانووده بسیدر خوشبخت وموفقی بودیم اصلا عزا به خیالمون نمی اومد بابام که 

افتاد 

تو جا ،همه حول کردیم ترسیدیم تو۸۶سالگی بابامو بره ولی تواون چندروز خواهر بزرگمو از دست دادیم بعد بابامو ومن دلم خونه اشکم جاریه ،قلبم شکسته دل تنگ بابامم دل سوخته آجیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیز دلم ما دوساله زندگی نداریم .خانووده بسیدر خوشبخت وموفقی بودیم اصلا عزا به خیالمون نمی او ...

الهی بمیرم گلم😔الان یادم افتاد شمارو خدا صبرتون بده روح پدر و خواهرت عزیزت شاد باشه عزیزم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

مامانت حتی نکرده بپرسه کدوم پسرم ببینه اصن طرف اسم پسرشو میدونه یانه شاید اشتباه گرفته بوده ای بابا

نمیدونم چرا مامانم اینکارو کرده 

اصلا هنگ کرده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

شاید اگر نمیداد به زور ازش میگرفت مامانت خدای نکرده آسیب میدید، قسمت بوده اون لحظه فکرش درست کار نکن ...

منم بهش میگم 

خودم دارم دق میکنم ولی اینو بهش میگم 

مامانم خیلی زن مهربونیه 

اصلا حقش این نبود

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

البته خفت گیرای سابقه دارو معمولا اعدام میکنن ولی ظاهراً براشون مهم نیست تا وقتی بتونن میدزدن به کا ...

کاش هرچی خلافکاره بمیره

طفلک.خدا ب داد دلش برسه سرزنشش نکنیدبعضی وقتا ادم سادگی میکنهانشالله هرچ زودتر میگیرنش

خودشم میگ من چرااینکارو کردم

حالا انشاالله که دستش اومد داشته باشه من شنیدم بعضیا دستشون اومد داره وقتی طلاشون بدزدن بعدش برکت می ...

من جای مامانم دارم دق میکنم 

مادر من از دست طلاهاش وترس شب تا صبح نمیخوابه تنها تو خونه دوطبقه اس

وای تنها نذاریدش .یاحداقل طلاهاروبذارید صندوق امانات