2777
2789

من یکی خیلی دوستم داشت خیلی بهم ابراز علاقه میکرد مهربون بود سنم کم بود تو این فاز ها نبودم بهش گفتم من نمی‌خوام الان ازدواج کنم گفت هر چقدر تو بگی صبر میکنم ولی منم فقط برای اینکه دوست نداشتم به این چیزا فکر کنم بهش گفتم برو ازدواج کن من هیچ وقت قبول نمیکنم حتی قبل از اینکه بره خواستگاری دختری قبلش از طریق یکی از دخترای فامیل گفته بود از من بپرسه ک مطمئنم نمی‌خوام من گفتم آره ازدواج کنه ایشالله خوشبخت بشه و یا یه دختر ازدواج کرد ک خیلی شبیه من بود ☹️☹️ 

متاسفانه فامیلیم و رفت و آمد داریم من دوست ندارم ببینمش چون با اینکه شوهرمو خیلی دوست دارم ولی آدم تندی هست همش تو ذهنم مقایسه میکنم با خودم میگم اگر اونو قبول میکردم حداقل یه مرد آروم بود اینو هیچکس نمی‌فهمه فقط یک نفر بینمون میدونست اونم خیلی راز دار بود و دیگ حتی طوری رفتار کردیم ک انگار هیچ چیزی نبوده 

من یکی خیلی دوستم داشت خیلی بهم ابراز علاقه میکرد مهربون بود سنم کم بود تو این فاز ها نبودم بهش گفتم ...

عزیزم🥲

مقایسه نکن الان بهترین خودتوبزاربرایوهمسرت وازبودن باهای عشق کن ولذت ببر

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥲مقایسه نکن الان بهترین خودتوبزاربرایوهمسرت وازبودن باهای عشق کن ولذت ببر

من اون موقع واقعا عاشقش نشدم اگر خیلی دوستش داشتم حتما قبول میکردم ولی شوهرمو ک دیدم واقعا ازش خوشم اومد دوست داشتم همسرش باشم خیلی برام جذاب بود و فقط بعضی وقتا تنده 🥲🥲 

اما اون خیلی مرد ارومیه

من اون موقع واقعا عاشقش نشدم اگر خیلی دوستش داشتم حتما قبول میکردم ولی شوهرمو ک دیدم واقعا ازش خوشم ...

منم شوهرم یکم بداخلاقی میکنه یجاهایی زیادی روم حساسه وواقعابعضی وقتااذیت میشم😔

نمیزاره باهمه حرف بزنم وشوخی کنم ویجورایی ابروبرشده برام🥲

ولی هواموخیلی داره خیلی پایبندمه ولی خیلی حساسه وتاحدودی اذیتم

درست میگی همیشه سعیمو میکنم ❤️😍🥺

منم همینطور منم یتفرقبلادوسم داشت اونم پزشک بود منم فک میکردم اگه زنش بشم آبروم مبره میگن پرستاره لاس زده اونموقع بقول توتواین فازانبودم قضیه مال چن وقته پیشه 

بعداکه باشوهرم ازدواج کردم یبارتویکی ازبیمارستاناکیشیک بودم دیدمش

گف شنیدم مبارک باشه

مگه من بااون چ فرقی داشتم منم پطشک بودم که

من سکوت کردمونگاش کردم😔

منم شوهرم یکم بداخلاقی میکنه یجاهایی زیادی روم حساسه وواقعابعضی وقتااذیت میشم😔نمیزاره باهمه حرف بزن ...

اره همینطوره همسر منم خیلی بهم محبت می‌کنه و از عشق و علاقه چیزی برام کم نمی‌ذاره دیگ یه سری ویژگی بد داره ک باید گذشت 

اره همینطوره همسر منم خیلی بهم محبت می‌کنه و از عشق و علاقه چیزی برام کم نمی‌ذاره دیگ یه سری ویژگی ب ...

اره دیگه ویژگی های خوبشون بیشتره😂

منم همینطور منم یتفرقبلادوسم داشت اونم پزشک بود منم فک میکردم اگه زنش بشم آبروم مبره میگن پرستاره لا ...

اخی عزیزم 🥺🥺 چه سخت 

راستش من آدم حساسیم و این صحنه برام سخته 

یادمه به همون دختر رابط بینمون گفته بود ک مگه من چی کم دارم ک آیسان منو نمی‌خواد 

حداقل اینکه الان با خانمش خوشبخت هست من حس عذاب وجدان ندارم زندگی خوبی دارن خداروشکر زندگی هر دوتامون خوب شد 

اخی عزیزم 🥺🥺 چه سخت راستش من آدم حساسیم و این صحنه برام سخته یادمه به همون دختر رابط بینمون گفته ب ...

اره 

واس من هنوزاین مجرده 

باورت میشه باحسرت نگام میکنه بعضی جا

ازبسم این ارومه وخجالتی 

شوهرمم نمیدونه ینی دوسندارم بدبین بشه ولی خیلی حساسه یبارداشتم باهمراه یکی ازبیماراصحبت میکردم تشکرمیکردمیخندیدم لبخندمیزدم زوداس ام اس دادگف چیه نکنه نمکدون قورت داده که انقدرمخیخندی 😐😂

منم گفتم اره جات خالی

خداشاهده ازدورنگاش کردم کلا صورتش زرشکی شده بودازحرص🥲انقدرحساسه اذیت میشم یجاهایی بجزحساسیش دیگه واقعاایده اله

اره واس من هنوزاین مجرده باورت میشه باحسرت نگام میکنه بعضی جاازبسم این ارومه وخجالتی شوهرمم نمیدونه ...

هیچ وقت نذاری بفهمه من قبلا خیلی ازم می‌پرسید کسی دوست داشته یا عاشق شده بودی من خیلی قاطعانه گفتم نه اصن تو این فازا نبودم نه اصلا پسری منو ندیده اگر همسرت بفهمه خیلی حساس تر میشه مخصوصا اینکه دوستت داره