2777
2789

سلام دوستان من چند ماهه عقب انداختم دوتاآمپول پروژسترون زدم وهنوز پریود نشدم بیبی چک هم منفیه کسی بوده که بااین وضع باردارشده باشه ویا قاعدگی نامنظم داشته باشه؟

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار

تا دوهفته بعد امپول طبيعيه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا تنبلي تخمدان داري

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

وای منم همینجوری شدم یک ماهه امپول زدم باز نشدم دکتر برام یه آزمایش که روز دوم برم انجام بدم فعلا که هنوز نشدم هروقتم به دکتر میگم میگه صبر کن خوب تا کی صبر کنم دیونه شدم بابا

اگه بیشتر از ده روز از آمپول هایی که زدی گذشته باید دوباره برس دکتر.منم یه بار اینجوری شدم دکترم گفت اگه تا ده روز نشدی دوباره بیا ولی من بعد از هفت روز شدم و دیگه نرفتم.البته من کیست داشتم یه بسته یاسمین دکتر داد بعدش خوب شدم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه ها من بايد دهم پريود ميشدم

نشدم

از جمعه لك بيني دارم

هر روز دو سه تا لخته مياد

ببخشيد واضح گفتم

ميدونيد دليلش از چي ميتونه باشه

دكترم ميگه صبر كن ببين پريودت باز ميشه يا نه

بعدش ازمايش بدي

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بچه ها من بايد دهم پريود ميشدم نشدم از جمعه لك بيني دارم هر روز دو سه تا لخته مياد &n ...

بیبی چک نزدی؟

همون يازدهم و سيزدهم بي بي زدم

منفي بوده

ديگه بعدش نزدم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

من پریودم دوماه عقب افتاده بود یه ماه قبل بی  چک زدم آز هم دادم منفی بود.ده رو ز قرص پروژسترون خوردم الا ده روز از آخرین قرص گذشته پریود نشدم..از همون روز هم گاه و بیگاه دل درد دارم..امروز بی بی چک  زدم مثبت شد..احتمال باردار ی هست یا چون قرص خوردم بی بی چک مثبت شده؟

من پریودم دوماه عقب افتاده بود یه ماه قبل بی  چک زدم آز هم دادم منفی بود.ده رو ز قرص پروژسترون ...

فکر نکنم براقرص باشه شاید باردارباشی ازمایش بده

من پریودم دوماه عقب افتاده بود یه ماه قبل بی  چک زدم آز هم دادم منفی بود.ده رو ز قرص پروژسترون ...

هرچی شد جوابشو بمنم بده لطفا.حتما اخه منم مث توام

سونوگرافی نرفتی منم پریودم دوماه تاخیر داشته سونو رفتم کیست دارم

رفتم کیست دارم اما قبلا هم داشتم اینطوری نبود