سلام دوستان من چند ماهه عقب انداختم دوتاآمپول پروژسترون زدم وهنوز پریود نشدم بیبی چک هم منفیه کسی بوده که بااین وضع باردارشده باشه ویا قاعدگی نامنظم داشته باشه؟
یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
وای منم همینجوری شدم یک ماهه امپول زدم باز نشدم دکتر برام یه آزمایش که روز دوم برم انجام بدم فعلا که هنوز نشدم هروقتم به دکتر میگم میگه صبر کن خوب تا کی صبر کنم دیونه شدم بابا
اگه بیشتر از ده روز از آمپول هایی که زدی گذشته باید دوباره برس دکتر.منم یه بار اینجوری شدم دکترم گفت اگه تا ده روز نشدی دوباره بیا ولی من بعد از هفت روز شدم و دیگه نرفتم.البته من کیست داشتم یه بسته یاسمین دکتر داد بعدش خوب شدم
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
من پریودم دوماه عقب افتاده بود یه ماه قبل بی چک زدم آز هم دادم منفی بود.ده رو ز قرص پروژسترون خوردم الا ده روز از آخرین قرص گذشته پریود نشدم..از همون روز هم گاه و بیگاه دل درد دارم..امروز بی بی چک زدم مثبت شد..احتمال باردار ی هست یا چون قرص خوردم بی بی چک مثبت شده؟