2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زودم ک ازدواج کنن ب خودشون خیانت کردن مثل من😥من الان میگم کاش 30ب بالا ازدواج میکردم

اصلا جوونی نکردم🥺

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

😐😐ببخشید چه ربطی به بچه داره

چون بچه های الان به معنای واقعی زبون نفهم و خودخواه هستند اصلا هیچ طور نمیشه باهاشون کنار اومد.فقط میخان حرف حرف خودشون باشه .با این وضع اقتصاد همه چیز میخان و درک ندارن که نیست.پرخاشگرن.به خدا من دهه شصتی ام هنوز از پدرومادر میترسم بعد ۴۵ سال اینا اصلا و ابدا

چند سالگی خوبه ؟ ۱۰؟۱۲؟ ۱۵؟اینکه بچه ای که تو سن بالا ی پدر و مادر دنیا میاد زندگی راحتی نداره خرف ع ...

نه اصلا ببین مم ۳۴ سالگی ازدواج کردم الان در ۴۵ سالگی پسر ده ساله دارم نه اعصاب شلوغی هاشا داری .اصلا همه چیز و طرزفکرامون فرق داره هر کدوم از یک دوره ای هستیم و مهمتر که اون در اوج شیطنت و من که همه فامیل میگن خوش به حال بچت از بس باهاش وقت میزارم و بازی می‌کنم کم میارم

چون بچه های الان به معنای واقعی زبون نفهم و خودخواه هستند اصلا هیچ طور نمیشه باهاشون کنار اومد.فقط م ...

اینا نیازهای طبیعی هر انسانیه . نسل ما سوخته و جزغاله بود که فکر می‌کرد باید تمام خواسته هاشو سرکوب کنه و هیچی نگه 

و امروز هم تبدیل بشه به پدر و مادرهایی پر از مشکلات روانی و اشتباهات تربیتی