2777
2789
عنوان

شما چند هفته ای زایمان کردین

161 بازدید | 28 پست

چقدر نی نیتون زود تر اومد؟

چند روز روزتر از وقت دکترتون(هم طبیعی-هم سزارین) رفتین سزارین؟

اصلا اونایی ک زود تر زاییدن اماده بود وسایلاتون؟

من خیلی میترسم یهویی برم و اماده نباشم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

۴۰طبیعی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳قلوداشتم دکترگف از ۳۰ هفته اماده باش بعدشم بیمارستان خصوصی‌رفتم همه چی دادن هیچی نبردم

اخی خدا حفظشثن کنه عزیزم🩷

مگه چیا میدن بیمارستان خصوصی

والله برا منم خصوصی هست خودشم خصوصی که به نسبت بقیه ۲ برابره هزینه اش هم ولی نمیدونم قراره چیا بدن

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
نه دکترم وقت دادهر چند خودم دوست داشتم دیرتر برمموافقت نکرد

اره ۳۷-۳۸ هفته ای میگن زایمان سرارینه برا من قراره فردا وقت بده خیلی استرس دارم

اخی خدا حفظشثن کنه عزیزم🩷مگه چیا میدن بیمارستان خصوصیوالله برا منم خصوصی هست خودشم خصوصی که به نسبت ...

من بیمارستان آرمان بودم .پستونک.آغوشی.مای بی بی.شیردوش.پمادسوختگی .پتوفقط لباس بردم