2777
2789

سلام 

چطوری با آدمای بی منطق و اینایی که بابت منفعت خودشون رو میزنن به نفهمی و اینا کنار میاییم؟ 

من تا حد امکان با کسی ارتباطی ندارم اما خیای وقتا مجبورم بابت همسایگی و کار و... در ارتباط باشم 

ولی وقتی یکی حرف بی منطق میزنه یا نفهمه و... تا روزها ذهنم درگیرش، میشه 

فکر رفتار و حرفی که طرف زده تا روزها مثل خوره مغزم رو اذیت میکنه 

اصلا نه میتونم بخوابم، نه تمرکز کنم نه... 

شما چطوری با این آدم ها کنار میایین؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تلاشمو میکنم قطع رابطه کامل کنم

منم تمام تلاشم همینه. منتهی ی جاهایی مجبوری 

مثلا ما ی همسایه زبون نفهم توو ی آپارتمانی داریم که حتی ساکن اون ساختمون هم نیستیم، اما الان یک هفته س چرت و پرتای که گفته توو مغزم رژه میره و نمیدونم چطوری بهش فک نکنم

فهمیدی ب منم بگو منم نمیتونم کنار بیام

همسر من میگه من کنار میام چون پذیرفتم این آدما همینقدر مغزم ندارن و بی شعورن و... برای همین از حرفاشون ادیت نمیشم 

اما من نمیتونم این رو بپذیرم و بهش فکر نکنم 

یا مثلا یکی از دوستامم گفت باید قبول کنی آدم ها همینن ولی من نمیتونم قبول کنم واقعا 

سلام دوست عزیز تجربه ای که داشتم در اختیار میدارم اول اینکه دائما از اون فکر فرار نکنید برای یکبار بهش فکر کنید و تصمیم بگیرید قراره ببخشید یا نه دوم من یه حدیثی شنیده بودم که دقیق متنش یادم نیست ولی محتوایش این بود که اگر آدما میدونستند دیگران چه شرایطی گذروندن و در چه شرایطی قرار دارن دیگر از رفتار های بد هم ناراحت نمیشدن اینکه بپذیرید بیشتر مشکل حل میشه قبول کنید که همه در شرایط یکسان تربیت نشدن و شاید با مشکلاتی مواجهند که شما بی خبری این به پذیرش شما کمک می‌کند 

سوم بیکار نمودید و ذهنتون رو مشغول کنید کارایی که علاقه دارید 

چهارم ورزش کنید 

پنجم سیاهدونه و عسل هر وقت میخورم بشخصه وسواس فکریم خیلی کم میشه

راستی یه سخنرانی هست به اسم مهندسی فکر مال استاد شجاعی هست تو نت بزنید میاره براتون واقعا خیلی به کنترل بهتر افکار کمک میکند.

و اینکه یادتان باشد فکر شما اونقدر ارزشمند هست که نباید با صحبت ها رفتار های نادرست بقیه اشغال بشه

ان شالله بهدردتون بخوره عزیزم ♥️🌺

سلام دوست عزیز تجربه ای که داشتم در اختیار میدارم اول اینکه دائما از اون فکر فرار نکنید برای یکبار ب ...

مرسی ازت 

اتفاقا خیای هم شلوغم و کار دارم اما از صبح هی میاد توو فکرم و اصلا نمیتونم تمرکز کنم تا شب 

شبم نمیتونم بخوابم اصلا 

هممممه اینا رو قبول دارم که آدما شرایط مختلفی داشتن و... اما سنگینی رفتار غیرمنطقی و حرفای بی خودشون رو روی قلبم حتی حس میکنم 

بازم مرسی از حرفاتون

مرسی ازت اتفاقا خیای هم شلوغم و کار دارم اما از صبح هی میاد توو فکرم و اصلا نمیتونم تمرکز کنم تا شب ...

راستی یادم رفت قبل همه علاج ها از امام زمان کمک بگیرید بعد راهکار ها رو امتحان کنید واقعا صداش کنید و از ته دل مشکلاتون رو بگید مطمن باشید کمکتون می‌کنه🙂