مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
میشه بگی حالا من الان قرص بخورم ؟امشب آمپول و زدم آمپول و قرص با هم ؟یا بزارم پری بشم بعد قرص جلوگیر ...
دو سه روز بعد امپول باید پری شی ولی اگ نشدی نترس مشکلی نیست شروع کندقرصو هرشب راس ی ساعت مشخص تا ۲۱روز بخور بعد قطعش پری میشی
فقط اول تست بده باردار نباشی
یعنی من دو سه روز دیگه شروع کنم قرص بخورم؟ازمایش دادم باردار نیستم
اگه پری نشدی اره ولی باید با همون امپول بشی اگر نشدی شروع کن ب خوردن فقط قرص هرشب سر ی ساعت مشخص بخور