2777
2789
عنوان

بچه ها کممممک

152 بازدید | 20 پست

میخوایم برای اتاقمون کمددیواری بزنیم،قصدمون بود جنس ام دی اف گلس باشه،گفتیم با یه نجارهم مشورت کنیم بعد حالانجار کلی بد گفت ازام دی اف که هیچ دوامی نداره وبعدازمدتی ازریلش خارج میشه وشل میشه(میخواستیم دراشوریلی بزنیم)نمونه هم نشون داد

حالا شماتجربه داشتین؟؟ایا ام دی اف زودخراب میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیزی که نجارتون گفته رو نشنیدم. ولی ما خواستیم کمد بخریم شوهرم سرچ کرد نوشته بود ام دی اف گازهایی متصاعد میکنه که باعث مشکلات ریوی در کودکان میشه. برای همین منصرف شدیم از ام دی اف.

ما ک ام دی اف زدیم هردوتا اتاقمونو دراشونم ریلیه راضی ام.هیییچ مشکلی نداشته تواین یسالو نیم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

خب اگه بخوای اونجوری حساب کنی چوب هم احتمال موریانه و بید داره و همچنین سوسک های چوب که داغون میکنن همه جارو 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
خب اگه بخوای اونجوری حساب کنی چوب هم احتمال موریانه و بید داره و همچنین سوسک های چوب که داغون میکنن ...

اتفاقامیگفت چون ام دی اف موادبازیافتی روبه صورت سلولزی درمیارن احتمال دراوردن سوسک خیلی زیاده اما چوب به هیچ وجه😑