2777
2789

ازتون خواهرانه خواهش میکنم برای سلامتی برادرم دعا کنید 

دعا کردید لایک کنید منم براتون دعا میخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا ب حق پنج تن ب برادر ایشون کمک کن خودت شفاش بده❤️

قربونت برم من دختر به خاطر قلب مهربونت 😭❤️

الهی خدا همیشه حال دلت رو خوب کنه عزیزانت رو برات صحیح و سالم حفظ کنه 

عزیزم ۵ تا صلوات فرستادم انشالله شفا بگیرنشما هم واسم دعا کن فردا جواب سونوگرافیم خوب باشه💔

درک میکنم چه قدر حس بدیه آدم خودش یا عزیزانش حالشون بد باشه 

تو با حال بدت برا من دعا کردی منم با دل شکستم از خدا التماس میکنم خدا بهت تن سالم و عمر طولانی و دل شاد عطا کنه 

امام رضایی ک ضامن آهو شد الهی که ضامن تو و برادر من هم بشه 

از ته قلبم برات صلوات فرستادم 😭😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️

درک میکنم چه قدر حس بدیه آدم خودش یا عزیزانش حالشون بد باشه تو با حال بدت برا من دعا کردی منم با دل ...

قربونت برم عزیزم تو چقد قلبت پاکه

امیدوارم برادرتون هم هرچه سریعتر شفا پیدا کنه از ته دلم واسش دعا میکنم❤️

چیزی ب ذهنم نمیرسه

قربونت برم عزیزم تو چقد قلبت پاکهامیدوارم برادرتون هم هرچه سریعتر شفا پیدا کنه از ته دلم واسش دعا می ...

فداتشم من 

برا همتون صلواات فرستادم 

الانم میرم زیارت عاشورا بخونم به میت تک تک کسایی که برای برادرم دعا کردن که الهی خدا به همتون تن سالم و عمر طولانی بده و برا عزیزانتون حفظتون کنه❤️❤️❤️❤️