2777
2789
عنوان

میخوام دو ماه دیگه اقدام کنم

218 بازدید | 16 پست

رفتم مشاوره قبل بارداری پیش پزشک.برام آزمایش نوشت .روفولیک اسید و د۳  ۱۰۰۰ تجویز کرده هرروز بخورم.

حالا روفولیک رو  مشکلی نداره هرروز خوردنش ولی د۳. ۱۰۰۰ هرروز خور ه بشه عوارض نداره؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

د ۳ شنیدم ۵ روز در هفته هرروز بخوری بعد یک روز نخوری ک جذب بشه

شما از پزشک شنیدید؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

دکترت درسشو خونده اینطوری تجویز کرده 

اونو با علمش ول کردی اومدی از چندتا خانم که نمیدونی تو چه سطح علمی هستن میپرسی خواهر من

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه دوزش پایینهمن ویتامین دی ۳ ۲۰۰۰ هروز میخورم

یعنی عوارض نداره ؟با خیال راحت بخورم؟

دکترت درسشو خونده اینطوری تجویز کرده اونو با علمش ول کردی اومدی از چندتا خانم که نمیدونی تو چه سطح ع ...

اخه شنیدم د۳ رو ماهی یه دونه باید خورد.بعد میگن عوارض داره.ترسیدم منم.البته منم هرروز خوردم تا الان

یه سوال کی میدونه من قرص کمخونی میخورم فولیک اسیدم بخورم مشکلی نداره؟

فولیک اسید مگه همون آهن نیست؟

هزار دوزش کمه،دکتر نوشته بخور ،عوارض داشت ک نمیگفت

اوکی میخورم.مرسی

همون دیگ قرص اهنم یه قرص دیگست نمیدونم فولیک اسیدم بخورم یا نه

نمیدونم کاش از پزشک مشورت کنید.

اخه شنیدم د۳ رو ماهی یه دونه باید خورد.بعد میگن عوارض داره.ترسیدم منم.البته منم هرروز خوردم تا الان

اون ۵۰۰۰که ماهانه میخورن 

بازم بستگی به آزمایشت داره 

من دوتا در ماه میخورم از ۵۰۰۰ به تجویز پزشک با توجه به آزمایشم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)